Backlinks Plaatsen

Kunstgras pannaveldjes: een goed idee

Kunstgras pannaveldjes: een goed idee.

Kunstgras wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld voetbalvelden of voor andere velden van bijvoorbeeld een atletiekvereniging. Dit is ook niet verwonderlijk, want het heeft veel meer voordelen dan normaal gras. Wanneer je een pannaveldje wilt aanleggen kan het ook handig zijn om kunstgras te gebruiken.

Het voordeel van een pannaveldje van kunstgras, is namelijk dat het gras overal evenredig is en daardoor gemakkelijk om op te voetballen op de lange termijn. Bij regulier voetbalgras dat niet wordt onderhouden kunnen er namelijk gaten en andere ongewenstheid ontstaan op de lange termijn. En niet alleen gaten, maar ook andere problemen, zoals hobbels en dergelijke. Dit is niet alleen erg lastig en frustrerend, maar kan er ook nog eens voor zorgen dat er snel ongelukken gebeuren zoals bijvoorbeeld gebroken enkels. Dat is natuurlijk niet de bedoeling want dit kan al het spelplezier bederven. En een van de redenen om een pannaveldje aan te legen is natuurlijk om meer plezier in de buurt te krijgen.

Het gemak van onderhoud met kunstgras

Pannaveldjes onderhouden kan veel kopzorgen teweegbrengen als het gaat om natuurlijk gras. Zo moet dit altijd onderhouden worden en vaak worden gemaaid. Maar dat is nog niet alles: denk maar eens aan onkruid en dode plekken in het gras die dan weer moeten worden opgelost. Het is dus niet erg duurzaam, zeker niet als het pannaveldje veelvuldig wordt gebruikt.

Een kunsgrasveld gaat een stuk langer mee, gemiddeld 10 tot 25 jaar en dat is zeker niet het geval met een regulier grasveld. Wellicht gaat deze zo lang mee, maar de kwaliteit zal snel verslechteren en dit zal tot veel ontevredenheid stemmen. Dit is gelukkig niet het geval bij een kunstgras pannaveld. Qua kwaliteit blijft dit vrijwel altijd dezelfde uitstraling behouden. Pannaveld kopen?

Comments are closed.