Backlinks Plaatsen

Leer creatief te zijn

In het kader van het milieu helpen gaan mensen steeds vaker vintage of tweedehands kleding kopen, vaak betaal je weinig voor iets unieks. Soms vind je echte pareltjes tussen alle oude meuk en soms moet je zelf nog een tandje bij zetten om van een kledingstuk iets moois te maken.

Denk aan het naaien van een nieuwe naad, omdat de broek die je kocht net iets te lang is. Of het afknippen van een shirt, zodat hij iets meer voldoet aan de modevoorkeuren van deze tijd. Of het opnieuw verven van een versleten leren jack. Stel dat je een paar old school sneakers vind die nu heel veel waard zijn, maar ze zien er echt heel slecht uit op dit moment. Met schoonmaakmiddel kom je maar iets verder. Ook daarvoor zou je het leer opnieuw moeten verven.

Bij de Leerverfshop kan je alle artikelen vinden die je ook maar nodig zou kunnen hebben om je leren spullen er beter uit te laten zien. Denk niet alleen aan leerverf, maar ook nazorg spullen om je leer zo mooi en soepel mogelijk te houden. Afplaktape, deodorizer en natuurlijk kwasten. Veel kleuren schoenverf, zwart, wit of zelfs goud. We leveren 76 kleuren, het grootste aanbod van Nederland.

Suede laarzen verven? Ook daarvoor hebben we speciale verf in vele kleuren. Wees creatief met uw oude kleding en maak ze weer als nieuw. Onze verf kunt u gebruiken voor het opfrissen van spullen, maar uiteraard ook voor kunstzinnige doeleinden. Maak vette designs op al uw leren spullen. Aangezien leerverf op alle leren goederen toegepast kan worden, kunt u het ook op bijvoorbeeld stoelen of bankstellen toepassen.

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk bezig met uw renovatie(s). Dat begrijpen we goed, daarom zorgen wij ervoor dat u uw spullen morgen al in huis heeft als u ze voor 17:00 besteld. En natuurlijk prijzen we onze waren voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Comments are closed.