Backlinks Plaatsen

Leve de lente op de voorjaarsfair Lentiade

Vuren – Geniet van de lente, proef, wandel en shop op de Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie – van vrijdag 30 maart t/m zondag 1 april 2012 in het 100-jaar oude Lingebos te Vuren. Gelegen tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem is de fair een verborgen paradijs in het hart van Nederland waar ruim 120 sfeervolle bedrijven zich presenteren met lifestyle hebbedingen voor interieur & tuin, van alles voor kids, mode, kado’s voor Pasen, kunst, sieraden, proeverijen, creatieve workshops, brocante en alles wat het leven leuk maakt!

Proef de Lente!
Naast de vele deelnemers is er op de Lentiade speciale aandacht voor de KunstWandeling, waar kunstenaars en ateliers hun kleurrijk en toegankelijk werk presenteren in de natuurlijke omgeving van het bos. Ook de Voorjaarsmarkt mag zich verheugen op grote belangstelling, want hier presenteren zich bijzondere bedrijven met de meest uiteenlopende nationale- en internationale streekproducten. De fair is een ware culinaire ontdekkingstocht door Europa: van Waddenzee specialiteiten als Terschellingse schapenkaas, Vlielandse cranberrysap, chips uit zee en honingbier via Scandinavische delicatessen naar Britse cider, Engelse pie’s, thee, jams, brownies, fudge, chutneys en shortbread. Van een stop bij overheerlijke Belgische chocolade, koekjes en cuberdons naar Spaanse noga, hammetjes en Mediterraanse worsten. En genietend van Italiaanse delicatessen, likeuren, meringues, tapenades en ambachtelijk ijs via Duitse wijnen terug naar vers Hollands fruit uit de Betuwe.

Beleef de Lente!
De fair staat op vrijdag 30 maart in het teken van Ladies Day. Dames met een hoofddeksel krijgen korting op de entreeprijs. De winnares van de leukste ‘Lentiade-hoed’ ontvangt mooie prijzen. De fair is een beleving voor iedereen met voorjaarskriebels en staat bol van activiteiten voor jong én oud. Van stijlvolle modeshows, roofvogeldemonstraties met o.a. gieren, oehoe’s en zeearenden tot aan de creatieve (Paas) workshops en de primeur van de zilveren SigarenrookLounge van de Scandinavian Tobacco Group. Er is dagelijks wisselende live muziek en mooie prijzen te winnen bij Omroep MAX door het Boodschappenspel te spelen. Voor de (klein) kinderen zijn er ondermeer. (Paas-) knutsel- en doeworkshops, poppentheater voorstellingen, meet-en-greets met de Avonturier van de Ouwehands Dierenpark Beestenbus, kleuren met de boswachters van Staatsbosbeheer, schminken en een professionele kinderboerderij met veel dieren.

Een gratis Lentiade pendeltrein rijdt van de bezoekersparkeerplaats naar de entree van de fair en terug. U bent van harte welkom op de voorjaarsfair Lentiade! Meer informatie over het programma, de standhouders, route en toegangsprijzen treft u aan op www.lentiade.nl

Leave a Comment


zes − 4 =