Backlinks Plaatsen

Leolux Scylla bij Plaisier Interieur

Leolux Scylla bij Plaisier Interieur

De fauteuil Scylla van Leolux is echt een zekerheidje binnen de selectie van Plaisier Interieur. Al bij de introductie in 1996 was de Scylla een instant hit.  Liefhebbers van tijdloze vormgeving en goed zitcomfort weten waarom.

Met het belijning van de Leolux Scylla greep ontwerper Gerard Vollenbrock terug op de vormgeving van ‘De Stijl’, die samen met het zachte en toch stevige comfort voor inmiddels tienduizenden ‘bezitters’ de doorslag gaf.

U kunt de Leolux Scylla bij Plaisier Interieur in meerdere uitvoeringen zien. Zo is er de extra voordelige Scylla Flavours-serie, waarbij u kunt kiezen uit een door Leolux bedachte selectie van stof en stof-leer combinaties of uw eigen favoriete combinatie kunt maken, tegen extra aantrekkelijke prijzen, vanaf € 1.399,-.

Vanwege het constante grote succes van de Scylla bij Plaisier Interieur, hebben wij in samenwerking met Leolux een eigen voorraad-aanbieding geïntroduceerd: de Scylla Bauhaus. Deze uitvoering, in oersterke zwart-wit gestreepte wollen weefstof, is een hommage aan de eerder genoemde moderne periode van ‘De Stijl’.

Het verchroomde onderstel met de armleuningen in het zwarte, gebruiksvriendelijke Senso leer, maken het een subtiele blikvanger voor vrijwel elk interieur. Onze Leolux Scylla Bauhaus uitvoering is dus direct uit voorraad leverbaar voor slechts € 1.395,-.

Nieuwsgierig naar deze Nederlandse designklassieker? Kom ‘m gauw uitproberen!
Plaisier Interieur
Lagendijk 99
2981 EK Ridderkerk
www.plaisierinterieur.nl

Leave a Comment


negen − 7 =