Backlinks Plaatsen

Lexmark bedrijfsprinters

Lexmark is een merk met een geschiedenis die teruggaat tot 1991 en gespecialiseerd is in de ontwikkeling van soft- en hardware voor ondernemingen. Al vanaf het prille begin heeft Lexmark zich opgeworpen als een marktleider in de sector van de bedrijfsprinters. Vandaag de dag kan je de printers van Lexmark in maar liefst 170 landen terugvinden. Maar waarom zou jij voor jouw bedrijf nu kiezen voor een Lexmark printer?

De nodige expertise

Lexmark heeft een duidelijke strategie om aan de top te blijven in de competitieve wereld van het printen: inzetten op technologie. Om hun technologisch overwicht in de sector te maken en te houden nam Lexmark in het verleden al diverse softwarebedrijven over. Bedrijven met innovatieve oplossingen die Lexmark in staat hebben gesteld om telkens een stapje voor de concurrentie te blijven betreffende kwaliteit in het aanbod. Heeft dat dan ook een duidelijk zichtbaar effect in de prestaties? Absoluut. Niet voor niets staat Lexmark bekend als de onderneming wiens printers de laagste file-to-print ratio in de markt hebben. In de zakenwereld is tijd geld en elke besparing die je kan nemen, zoals bijvoorbeeld tijdens het printen, is mooi meegenomen. Bovendien heeft Lexmark zich ook opgeworpen als een groene jongen. Met een sterk ecologisch bewustzijn en milieuvriendelijke printers kies je voor de zeldzame combinatie van prestaties en een groen hart.

Een uitgebreid assortiment

Het ene bedrijf is het andere niet. Waar je in een familiezaak vaak genoeg hebt aan een simpele bedrijfsprinter is dat bij een multinational toch anders. Afhankelijk van de kwaliteit die je verwacht en het volume dat jouw printer moet verwerken is een andere printer noodzakelijk. Bij Lexmark vind je een uitgebreid assortiment aan printers terug die aan elke noodzaak voldoen. Zoek je een kleurenprinter, een zwart-wit printer, een laserprinter of toch nog een inkjetmodel? Alles is mogelijk bij Lexmark.

Comments are closed.