Backlinks Plaatsen

Linteloo Feel Good Studio geopend bij Plaisier Interieur

De allereerste Linteloo Feel Good Studio van Nederland is geopend in Ridderkerk.

Als één van de voornaamste Linteloo partners heeft Linteloo in samenwerking met Plaisier Interieur de studio ontworpen en ingevuld met de mooiste Linteloo modellen. Op de 2e etage van de showroom worden de mooiste ontwerpen van Linteloo getoond.

Al jarenlang is Linteloo een vertrouwd partner van Plaisier Interieur. Door de eigentijdse, warme uitstraling van haar ontwerpen en de uitgebreide collectie (banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen en accessoires) is Linteloo zeer geliefd bij een breed publiek.

De banken Easy Living, Fabio en Mauro, ontworpen door Jan te Lintelo en zijn eigen Linteloo Lab, zijn ware klassiekers geworden.
Ook topontwerpers Henk Vos, Paola Navone en Jan des Bouvrie werken vaak samen met Linteloo. Bekende ontwerpen van hun hand zijn o.a. de banken Jan’s New Sofa, Njoy, Matu en salontafel Aulia.
Ontwerper Roderick Vos geeft de collectie van Linteloo extra cachet met zijn tafels Low Tide, Obi, Popov en Trunk en kastobjecten Downtown en Nureyev. Zijn stoel Tulipani is zo goed vormgegeven dat een perfect comfortabele zit ook na een uur zitten is gegarandeerd.

Plaisier Interieur
Lagendijk 99
2981 EK Ridderkerk
tel: 0180-423500
www.plaisierinterieur.nl

Leave a Comment


3 + vijf =