Backlinks Plaatsen

Lokale schilder krijgt steun via geschilder.nl

Op 20-6-2012 is de nieuwe website geschilder.nl live gegaan. Met deze website zal de lokale schilder (meer) offerteaanvragen realiseren. Iets wat tot dusver alleen voor de grote spelers in de markt was weggelegd.
Consumenten kunnen via de website vrijblijvend een offerte aanvragen bij hun lokale schilder waardoor ze deze met meerdere lokale aanbieders kunnen vergelijken. Zo brengt geschilder.nl vraag en aanbod in de lokale omgeving bij elkaar.

Hoe werkt het?

Wanneer u, als klant, een schilder nodig heeft kunt u op onze website uw woonplaats of postcode invoeren. Uw aanvraag wordt verwerkt en de lokale schilder wordt op de hoogte gebracht van uw aanvraag. Zo komt u in contact met de schilders en kunt u de verschillende offertes met elkaar vergelijken.

Eerlijke concurrentie

De kleine schilderbedrijven hebben vaak niet het budget om een goede positie op het internet te realiseren. Door de website geschilder.nl ondersteunen wij de wens en bieden we de lokale schilder de kans om aanvragen en klussen naar zich toe te trekken. Zo gaan niet alleen de grote spelers in de markt met de opdrachten er vandoor. Wij doen de marketing, de lokale schilder de opdracht en u een vakkundige schilder voor uw opdracht.

Kluskeur keurmerk

Alle aangesloten schilders zijn voorzien van het Kluskeur keurmerk. Dit keurmerk is een onafhankelijk keurmerk die de schilders en hun prestaties keurt op service, kwaliteit en prijs. Zo bent u als klant verzekerd van een goede samenwerking en komt u dus niet in contact met de beunhazen in deze branche.

Geschilder.nl

Geschilder.nl is een ontmoetingsplek voor vraag en aanbod op het gebied van schilderwerkzaamheden. Wij koppelen de particulier met de lokale onderneming. Zo stimuleren wij de lokale markt en bent u een tevreden klant!
Wilt u meer informatie inwinnen over onze dienstverlening? Kijk dan op de website geschilder.nl of stuur een mail naar info[at]geschilder.nl.

Leave a Comment


drie + 1 =