Backlinks Plaatsen

Luxe dameskleding mode voor de winter

Met de komende winter komt er ook een nieuwe mode op gang. Wat de damesmode betreft zal een luxe uistraling in komen. De mode wordt een aparte mix van jagerskleding patronen, maar toegepast op een wat luxer manier.  Colberts zullen meer gedragen worden, en de kleding opa’s tijd zal op een vernieuwde manier toegepast worden. Aarde kleuren zijn weer helemaal in, wol zal je steeds meer zien voor truien en ook vrouwen zullen iets wijdere broeken dragen en dat combineert een stoere maar toch luxe look. Blauwe jeans zijn momenteel echt uit en ook de kleurrijke broeken zullen gedragen blijven worden in de winter, alhoewel het velle eraf zou gaan, krijg je daarvoor de aarde tinten voor terug.

Vrouwen zullen in de winter ook meer hoge lederen laarzen dragen. De laarzen zullen veelal bruintinten hebben en de bovenkant van de laars zal een andere materiaal zijn dan het leer.

De nieuwste collecties luxe dameskleding tref je altijd bij Sisera aan. Sisera staat al bekend vanwege de vele filialen in Nederland, maar tegenwoordig kan je ook online bij Sisera luxe vrouwen kleding kopen. Sisera biedt altijd de nieuwste collecties van meer dan 40 merken waaronder, Brian Dales, Dolce & Gabbana en Anna Ventura.

Leave a Comment


drie + = 9