Backlinks Plaatsen

Luxe of stijl?

Wat verstaat u onder luxe? Wat voor de een luxe is, is voor de ander heel normaal. Niemand zal dezelfde uitleg over luxe geven. Echte parels, opgelost in eersteklas champagne. Een groot binnenzwembad met sauna. Een Rolls Royce Drophead Coupé met blinkend chroom en ook nog eens met een privéchauffeur. Ik denk dat het merendeel van ons land het mij eens zal zijn, dit noemen we luxe. Laten we het erop houden dat luxe iets is wat prettig is, maar niet nodig.

Maar is stijl hetzelfde als luxe? Of zijn het wel degelijke twee verschillende zaken. Duidelijk mag zijn dat tegenwoordig vaak voor stijl betaald moet worden. Menigeen geeft meer dan de helft van zijn of haar inkomen uit aan dure pakken met manchetknopen, keurige schoenen en exclusieve stropdassen. Vroeg was een pak iets wat je in het bedrijfsleven droeg, nu is het uitgegroeid tot een luxe artikel. Tegen over een pak van een groot merk moet vaak veel geld worden neergelegd. Er valt over te twisten of dat ook zinvol is. Het belangrijkste is dat een pak mooi is en dat het goed zit. Overal waar je kijkt zijn er schandalig dure, maar slecht zittende merkpakken.

Pakken van de befaamde namen zoals Brioni of Kiton  legt u snel evenveel neer als een kleine auto. Bij deze merken zult u gegarandeerd met maatwerk van top kwaliteit thuiskomen. Maatwerk is hier wel het juiste woord, want deze labels bieden hoogwaardige maatkleding. Een alternatief is een maatpak, want ook kleding die perfect past is maatwerk. Wat nou als een maatpak voor u financieel niet haalbaar is? Dan is confectie op maat een bijna even goede keuze.

Wilt u ook met luxe en stijl voor de dag komen met een confectiepak tussen de goedgeklede heren? Dan maakt een exclusieve stropdas je de man. Zorg er wel voor dat de das van echt zijde is, met voorkeur voor een met matte glans of een lichte ribstructuur.  U kunt natuurlijk voor de dure stropdassen van een bepaald merk gaan. Maar welke dassen vaak net zo goed zijn, zijn de exclusieve, handgemaakt stropdassen van eersteklas stof. Hiervoor kunt u ook terecht bij onbekendere aanbieders.

Leave a Comment


− 3 = vier