Backlinks Plaatsen

Luxe vakantiehuizen Duitsland

Ontdek Duitsland vanaf uw vakantiehuis

Duitsland behoort tot een van de belangrijkste vakantiebestemmingen van Nederland. Niet verwonderlijk, want het land heeft een gevarieerde natuur en een rijke cultuur. Wat is er fijner dan de omgeving te ontdekken vanuit een luxe vakantiehuis in Duitsland? Of je nu vakantie viert in Sauerland, OstFriesland, Nedersaksen of het Westerwald, de natuur is overal indrukwekkend. Bossen, rivieren, heuvels en bergen maar ook leuke dorpen en steden bieden genoeg uitdaging voor een actieve vakantie. Lekker struinen door de natuur, er liggen ontelbare kilometers op je te wachten.

Fiets- en wandelvakantie in Duitsland

Met een paar uurtjes rijden ben je in een hele andere wereld. Zodra je de voordeur van jouw vakantiehuis uitstapt, ontdek je de gastvrijheid van onze zuiderburen. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de natuur, samen met het gezin of de hele familie. Iedere regio heeft een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden door eindeloze bossen, heuvels en valleien met indrukwekkende vergezichten. Of verken de omgeving met de mountainbike, er zijn genoeg uitdagende routes voor de fervente sporter. Wat te denken van het Bikepark in Winterberg of het Westerwaldsteig voor de Nordic Walking liefhebber.

Luxe vakantiehuizen in Duitsland

Duitsland is zo dichtbij en toch zo anders. Je vindt er de mooiste vakantiehuizen, modern, groot en lekker luxe. Wat dacht je van een vakantievilla met een lekkere zithoek met comfortabele meubels, een goed uitgeruste keuken, heerlijke bedden, Wi-Fi en een grote tuin met speelgelegenheid voor de kinderen? En dan hebben we het nog niet gehad over de kinderspeelkamer, de trampoline, huisbioscoop of poolbiljart. Want iedereen moet zich ook ‘thuis’ kunnen vermaken.

Wellness vakantiehuizen in Duitsland

Voor wie nog meer luxe wil, kan een wellness vakantiehuis huren. Met sauna, jacuzzi of hottub. Zo kun je lekker ontspannen, uren badderen in de buitenlucht met uitzicht op de koeien in de wei en een Duits biertje of wijntje bij de hand. Kom tot rust in de sauna, even wat lezen, afkoelen en een dutje doen in de open lucht. Wellness is goed voor lichaam en geest. Geen stress, geen drukke agenda maar lekker niets doen is soms o zo fijn.

Grote vakantiehuizen in Duitsland

Ga je een weekend weg met vrienden of met je familie? Duitsland is een prima bestemming voor een korte vakantie. Ook is er een groot aanbod van grote vakantiehuizen in Duitsland. Sauerland is bij velen bekend, maar kijk ook eens naar het Westerwald, prachtig en nog redelijk onontdekt. Of OstFriesland en Grafschaft Bentheim in Nedersaksen.
Met een groep zal je wensenlijstje best groot zijn. Denk aan voldoende slaapkamers, een ruime keuken om samen te koken en te eten en er moet genoeg te doen zijn voor iedereen. Zowel in huis als daarbuiten. Als er kinderen meegaan zal je ook aan babybedjes, speelgoed en traphekjes moeten denken. Er zijn woningen tot wel 24 personen en de kwaliteit van de huizen is over het algemeen heel goed. Het enige dat jij hoeft te doen, is je vrienden en familie uitnodigen.

Comments are closed.