Backlinks Plaatsen

Meisje(16) ontvoerd, blijkt spelletje

ontvoerdEen 16-jarig meisje uit Zweden stuurde in paniek een sms naar haar moeder, ze was ontvoerd. Meer dan honderd kilometer van haar huis werd ze geboeid achterin de auto van de dader gevonden. De man werd in eerste instantie gearresteerd, maar hij werd snel weer vrijgelaten. De ontvoering bleek een spelletje te zijn.

Bij een huiszoeking bij de dader trof de politie chat berichten aan tussen de man en het meisje. Uit deze berichten blijkt het allemaal een opgezet spelletje te zijn. Aan de hand van deze informatie en de bekentenis van het meisje werd de 32-jarige dader weer vrijgelaten.┬á“Het gaat om opgezet spel waarbij het meisje haar medewerking verleende en toestemming gaf. Er is dus geen sprake van een misdaad.”

In Zweden is het kennelijk heel normaal dat minderjarige meisjes geboeid in een auto worden meegenomen door iemand die ze op internet hebben ontmoet. Haar ouders waren doodsbang na het ontvangen van het “panieksmsje” van hun dochter. Maar het was een spelletje dus dat maakt allemaal niet uit.

Leave a Comment


5 + = dertien