Backlinks Plaatsen

Met klachten naar de orthodontist

Bij sommige mensen werken spieren rondom hun kaak niet goed. Hierdoor kunnen er allerlei klachten ontstaan. Zo krijgen veel van die mensen kaakpijn. Naast kaakpijn krijgen deze mensen vaak ook last van enkele bijkomende klachten zoals hoofdpijn, keelklachten, nekklachten, dichtzittende oren, oorpijn, problemen met protheses, kiespijn of klachten rond de ogen. Deze klachten zijn niet leuk en je wilt er dan ook graag zo snel mogelijk vanaf.

De beste manier om van deze klachten af te komen is door een bezoek aan de orofaciaal therapeut. Een orofaciaal therapeut of ook wel kaakfysiotherapeut kan je bij deze klachten helpen door kaakfysio aan te bieden. Met kaakfysio kan je dan geholpen worden om van je klachten af te komen. Meestal maakt kaasfysio deel uit van een grotere behandeling, omdat er meestal meer dingen zijn waarvoor je naar de orthodontist moet. Al deze dingen zorgen er samen voor dat een cliënt klachten heeft. Door deze klachten allemaal aan te pakken, kan een cliënt uiteindelijk van zijn klachten af komen.

Zo hebben mensen naast minder goed werkende spieren soms ook een kaakontsteking. Een kaakontsteking kan veel klachten met zich meebrengen waardoor een kaakcorrectie nodig kan zijn. Meerder klachten tegelijk is best moeilijk voor de persoon omdat het dan minder duidelijk is wat er allemaal aan de cliënt mankeert. Daarnaast is het voor de cliënt veel vervelender als er meerdere dingen mankeren, dan wanneer er bijvoorbeeld alleen een kaakontsteking is. Want met meerdere klachten zijn er ook meerdere behandelingen nodig. Deze behandelingen moeten dan, Afhankelijk van de situatie, naast elkaar of achter elkaar worden uitgevoerd. Zo hebben sommige mensen een behandeling van meer dan vier jaar bij een orthodontist om van hun klachten af te komen en zijn andere mensen al binnen twee jaar weg. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen geholpen worden om zo nergens meer last van te hebben

Comments are closed.