Backlinks Plaatsen

Modeltreinen en modelauto’s

Modeltreinen en meer te koop!

M. D. Modelauto’s & Treinen is een nieuwe website waar u online artikelen kunt bestellen om uw eigen collectie uit te breiden. De site voor echte verzamelaars! De volgende artikelen worden er verkocht:

Modeltreinen

– Modelauto’s

– Modelspoor

– Antiek speelgoed

– Blikken speelgoed

– Nog meer speelgoed van vroeger

De artikelen die worden aangeboden komen uit eigen collectie en zijn nieuw (mint in box), maar ook tweedehands te verkrijgen voor een mooie prijs.

 

Over M. D. Modelauto’s & Treinen

De persoon achter M. D. Modelauto’s en treinen is Marcel Duyzer.  In 2007 vond hij een echte Dinky Toy op een rommelmarkt, de Coles Crane! Hij had nog niet eerder een Dinky Toy in gehad, en vond het super om zo’n zeldzaam en oud exemplaar op de rommelmarkt te vinden.

Zo krijgt het Dinky virus hem te pakken en begint hij met het bezoeken van vele rommelmarkten, op zoek naar Dinky Toys.

Na een aantal jaren, ontstond er een grote verzameling met Dinky Toys, in allemaal diverse thema’s. Wegens ruimtegebrek is er besloten om meer te gaan specialiseren in een aantal thema’s. Zo is hij zich gaan specialiseren op politie, brandweer, ambulance en leger Dinky Toys. Hierbij komen dan ook nog de Dinky Toys van voor de tweede wereldoorlog, en nog enkele bijzonderheden. Tevens is dit in de loop der tijd uitgebreid met antiek en blikken speelgoed.

Doordat deze hobby, een vrij kostbare hobby bleek te zijn, is hij stukje bij beetje begonnen met het handelen in deze artikelen, om zo de hobby zelf, ook betaalbaar te houden. Zo is het assortiment uitgebreid met o.a. modeltreinen, modelspoor, antiek speelgoed, modelauto’s en divers speelgoed.

Marcel heeft in de tussentijd een klein museum opgebouwd aan Dinky Toys en modeltreinen.

De artikelen zijn eenvoudig te bestellen via de website, en tevens kunt hier ook terecht voor het stellen van vragen. Wanneer u de artikelen eerst wilt bekijken, kunt u M. D. Modelauto’s en Treinen bezoeken op diverse markten en evenementen. Deze staan vermeld in de kalender.

 

Bezoek de site

Leave a Comment


vier + = 12