Backlinks Plaatsen

Mooie benen wil je vooral in de zomermaanden


Mooie benen wil je vooral in de zomermaanden

als je in jou bikini of zomerjurkje loopt. Maar ook in tijdens de feestmaand wil je toch met een stel mooie benen voor de dag komen. Zodoende het maakt vrijwel niet uit welk seizoen het is. Als je de volgende 11 oefeningen doet kun je ze krijgen. Zeker als je de oefeningen combineert met afvallen.

Mooie benen oefening 1:

goed wandelen De makkelijkste oefeningen om het vet op je benen te laten verdwijnen is rond lopen. Als jij loopt krijgen je benen altijd de benodigde training die ze nodig hebben. Jij kan wel minstens een licht verhoogd tempo aanhouden. Dus slenteren, op je gemak stappen of winkelen hoort er niet bij. Jij moet er dus echt wat moeite voor doen. Bergop lopen is ook wel eens een goede training. Als je op de sportschool traint kun je de loopband in een hoogte van 15 of 20 graden zetten. Wanneer je elke dag een halfuur met een verhoogd tempo wandelt zul je vrij snel resultaten zien en met strakkere benen door het leven verder kunnen.

stijlvolle beentjesbenen oefening 2:

Calve raises Calve raises is een bekendste oefening wanneer het gaat om de kuiten en gaat als volgt. Je gaat op de rand van een verhoging staan met jou hielen er over hagen, zo ver mogelijk naar beneden. Je knieën houd je licht gebogen. Beweeg nu, Soepel, zover mogelijk omhoog door op de bal van je voet te gaan staan en blijf even staan. Herhaal Die oefening zo vaak mogelijk en verhoog het aantal naarmate je langer traint.

stijlvolle benen oefening 3:

Gebruik gewichten Door het gebruiken van gewichten rond jou enkels verhoog je de zwaarte van de training en op die manier ook de resultaten. Je kunt ze mogelijk gebruiken bij de calve raises, wandelen of joggen.

stijlvolle beentjes oefening 4:

Springen Jij kent ze vast wel, die kleine trampolines. Door hierbij op te springen verbrandt je vet en train je tegelijk jou benen. Doe het in korte sessies van 2 minuten. Als je een beetje de ruimte hebt kun je het zelfs voor de tv doen.

Mooie benen oefening 5:

Joggen is beter dan wandelen doordat je met een verhoogde hartslag loopt. Hierdoor verbrand je het grootste vet en train je de beenspieren harder.

Mooie benen oefening 6:

Squat De squat (kniebuigoefening) is een zeer efecente oefening voor de bovenbenen. Ga rechtop staan met je voeten op schouderbreedte naast elkaar, waarbij de voeten ongeveer 30 graden naar buiten wijzen. Het gewicht til jij eerst op boven je hoofd en laat je op de schouders rusten. Je schouders kunnen de last dragen, je handen zorgen er voor dat de halter niet van de rug glijdt. Hurk nu tot jou bovenbenen parallel zijn aan de grond, en als het je kunt nog ietsje lager. Beweeg langzaam naar beneden en wacht een moment lang met omhoog komen.

Mooie beentjes oefening 7:

Train de Adductors de lange aanvoerder van de dijbeen Om afvallen op je benen is het trainen van de Adductors een goed idee. Voor deze oefening moet jij op de grond liggen. Ga op je rechterzij liggen en leg je rechtse arm onder je hoofd ter ondersteuning. Houd je rechtse been op de grond als je je linkse been langzaam optilt. Herhaal 20 keer en doe dan vergelijkbaar met je rechtse been.

Mooie benen oefening 8:

Train je hamstrings Jou dijen kun je strakker maken door je hamstrings te trainen. En dat kan met een hele simpele oefening. Ga met jou benen licht uit elkaar staan en beweeg je voet zo dicht mogelijk naar je billen. Herhaal dit een aantal maal en doe dan hetzelfde met je andere been. Bij Die oefening komen de enkelgewichten goed van pas.

Mooie beentjes oefening 9:

Eet gezond Dat mag misschien wat gek lijken tussen de rest van deze oefeningen maar gezond eten gaat nu eenmaal hand in hand met training. Als jij niet gezond eet kunnen je inspanningen wel eens een stuk minder effectief zijn. Het is erg belangrijk dat je gezonde eetgewoonten aanneemt, niet te veel rommel binnenkrijgt en vooral gevarieerd eet.

Mooie benen oefening 10:

Ga sporten in plaats van hardlopen Niet dat hardlopen geen sport is uiteraard. We doelen hier op ‘spel’ sporten als balsporten. Bij zulke sporten krijg je volop beweging en je hebt het vaak nooit eens in de gaten. En dan komt er ook nog het sociale aspect onder kijken. Sporten als tennis, basketbal en squash zijn erg goed wanneer het gaat om het kweken van mooie benen.en gezond afvallen.

stijlvolle beentjes oefening 11:

Bezoek de sportschool Op de sportschool kun je kiezen uit verschillende apparaten die jou kunnen helpen bij het trainen van jou benen. Je kunt ook een speciaal trainingsprogramma laten samenstellen waarbij de nadruk ligt op het trainen van je benen

meer informatie kan je via de website verkrijgen het dieetplan

Leave a Comment


negen − = 4