Backlinks Plaatsen

Mooie panty’s voor het najaar

Nu de herfst is begonnen en de temperaturen langzaam beginnen te dalen, zijn een aantal mooie en praktische panty’s om je outfits compleet te maken weer een onmisbaar item in je garderobekast. De keuze voor een bepaald soort panty hangt af van de gelegenheid waar je voor gekleed bent en van de kleur en het design van die kleding.

Soorten panty’s

Een zakelijke outfit of kleding met een drukke print kun je het beste combineren met een basispanty. Deze zijn verkrijgbaar van 15 tot 120 denier. Vanaf 60 denier, wanneer je je huid niet meer door de panty heen kunt zien, spreek je van een opaque panty. Kun je er nog wel doorheen kijken, zo’n 40 tot 50 denier, dan worden het semi-opaque panty’s genoemd. De dikkere panty’s zijn niet alleen sterker, maar uiteraard ook warmer en dus heerlijk voor het najaar.

Oroblu panty’s

Het Italiaanse label Oroblu heeft een groot aanbod panty’s en is een trendsetter waar het kleurgebruik en vernieuwende materialen betreft. De collectie omvat verschillende soorten elegante panty’s voor verschillende gelegenheden. Ben je op zoek naar een panty met veel draagcomfort, kijk dan eens naar een Oroblu panty. Hier vind je comfortabele panty’s, hold-ups en pantykousjes speciaal voor de koudere dagen. Maak je keuze uit matte of glanzende modellen, verschillende structuren of zelfs voor een panty met een fleecelaag aan de binnenzijde. Voor bijzondere dagen of gelegenheden kun je kiezen voor een fishnet panty of een feestelijke glitterpanty.

Elegantie en draagcomfort zijn belangrijke kenmerken van Oroblu. Het oog voor detail blijkt uit een greep uit het aanbod: naadloze panty’s voor onder aansluitende kleding, elastische boorden en hygiënische katoenen broekjes. Ook fijn om te weten: voor de grotere maten zijn er ook panty’s verkrijgbaar met een speciaal tussenstuk, waardoor de broekjes ruimer zitten en dus passen als gegoten.

Comments are closed.