Backlinks Plaatsen

Mythe: pillen werken tegen voortijdig komen

Je kent ze wel e-mails die je van alles beloven. Zo heb je ook pillen die werken tegen voortijdige ejaculatie. Het is begrijpelijk dat als je last hebt van te vroeg komen, jij daar vatbaar voor bent. Vooral als je zelf actief naar een oplossing op zoek bent.

Je beland dan op een website, waarin artsen pillen aanprijzen die jou zullen helpen. Verder zijn er filmpjes of e-mails van gelukkige stellen te zien en te lezen. Waarin zij de werking van die pillen onderschrijven en benadrukken. Hoe dit op een positieve manier hun ervaring in bed heeft veranderd.

Grappig dat als je een probleem hebt het internet opgaat er altijd een pil lijkt te zijn. Die jou daar gelijk mee helpt.

Alleen het echte verhaal is dat deze pillen niet werken. Op sommige doosjes staan niet eens de bestandsdelen. En als die er wel staan, zou je er weinig van begrijpen en kan het net zo goed aspirine zijn. Sterker nog als je niet uitkijkt dan kunnen die pillen je zelfs schade geven!

Het is zonde dat mannen die last hebben van een vroegtijdige zaadlozing. De verkeerde informatie tot zich nemen en denken dat zo’n pil de oplossing is. Wanneer ze dan merken dat het niet zo is, dan raken ze teleurgesteld. En denken ze nog meer dat er iets ‘mis’ met ze is.

Terwijl het gewoon een feit is dat die pillen niet werken!

Je las en zag dat het bij andere mannen wel werkt, en dan is het erg deprimerend dat zo’n ‘goed’ product niet bij jou werkt.

De oplossing? Ik zal je een simpele vergelijking geven. Schrijven is een vaardigheid, als je een website zou zien, waarbij je pillen kunt kopen. Zodat je kind, neefje of nichtje gelijk kan schrijven.

Zou jij die pillen geven? No way!

Zo is het ook met ejaculeren. Het is een vaardigheid. Er gebeuren allemaal processen in je lichaam die in werking worden gesteld voor je climax, zodat je een zaadlozing krijgt. Het begrijpen van die processen en je lichaam trainen zodat je de vaardigheden beheerst. Dat is de sleutel om later te kunnen ejaculeren. En je voortijdige ejaculatie vaarwel te zeggen!

Comments are closed.