Backlinks Plaatsen

Nederlands eerste smartphone zoekmachine.

Bent u op zoek naar een nieuwe smartphone? Kijk dan eens op vergelijk bewust, Nederlands eerste vergelijkingssite met smartphone zoekmachine. Wanneer u toe bent aan een andere smartphone, dan betekende dit tot nog toe veel zoekwerk bij verschillende aanbieders van mobiele telefoons. Omdat dit nogal omslachtig is, zijn wij op het idee gekomen om verschillende aanbieders te verzamelen op één website. Onze website is overzichtelijk, omdat alle producten worden weergegeven als in een webwinkel.

iPhones.

Apple iPhone was de eerste echte aanbieder van smartphones die te bedienen was met een touchscreen. Daarin zijn zij koploper in de ontwikkeling van smartphones. Het is vrijwel direct uitgegroeid tot een zeer populaire telefoon. Deze populariteit was niet onterecht, mede ook omdat veel ontwikkelaars van applicaties een gat in de markt zagen waar zij graag op insprongen. Zo werden er letterlijk honderdduizenden applicaties ontwikkeld om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. Dit alles maakte dat Apple jarenlang het grootste marktaandeel ter wereld in handen had. De populariteit blijkt overigens ook uit het feit dat er veel refurbished iPhones in omloop zijn. Er zijn veel webwinkels die zich uitsluitend richten op de reparatie en verkoop van de iPhone. Om u te bedienen vindt u op onze smartphone zoekmachine zowel refurbished als nieuwe iPhones.

Android smartphones.

Uiteraard zagen ook andere fabrikanten van mobiele telefoons hun kans. Google was al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een besturingssysteem met als doel het slimmer maken van mobiele telefoons. Samen met fabrikanten zoals HTC, Samsung en Motorola gingen zij de concurrentiestrijd aan met Apple. Al gauw kregen ook deze smartphones een grote aanhang. Het was met name Samsung die hier het meest van profiteerde. De populariteit van dit merk werd zelfs zo groot, dat zij uiteindelijk een groter marktaandeel in handen kregen dan Apple. Ook vandaag de dag is Samsung marktleider op de markt van mobiele telefoons. Dit decennia kwam daar zelfs een nieuwe speler bij: Huawei. De populariteit van deze smartphones is in eerste instantie te danken aan het feit dat zij zich gingen richten op budgettelefoons. Dit heeft er toe geleidt dat zij in 2018 groter zijn geworden dan Apple. Hiermee hebben zij, na Samsung, de best verkopende smartphones op de markt. Uiteraard vindt u ook deze merken terug in onze smartphone zoekmachine.

Vergelijk bewust: vergelijkingssite en smartphone zoekmachine.

Op vergelijk bewust vind je naast iPhones ook een overzicht aan Android telefoons van verschillende merken. Wil je naast jouw nieuwe telefoon ook een nieuw abonnement? Dat kan. Kijk daarvoor ook op onze sim only vergelijkingspagina.

Comments are closed.