Backlinks Plaatsen

Nieuw bij Plaisier Interieur: Rolf Benz Freistil

Het kersverse Duitse Freistil is authentiek, trendy, degelijk en verrassend tegelijk. Niet zo vreemd, als je weet dat Berlijn het uitgangspunt was bij het bedenken van dit hippe label.

Wij waren al gek op de veelzijdigheid van Berlijn, en zijn nu ook enthousiast over Freistil! Alle meubels uit de collectie zijn ‘Made in Germany’ en in sterke stoffen of leer te leveren tegen bijzonder toegankelijke prijzen.

Aan de wieg van het label Freistil staat het wereldberoemde topmerk Rolf Benz, dat wil met Freistil laten zien dat je met een beperkt budget verrassend modieus voor de dag kan komen. Zo heb je al een Freistil 180 bank vanaf slechts € 948,-!

Het Plaisier-team selecteerde voor onze showroom de banken 180 en 184 vanwege de strakke vormen en het model 183 om zijn elementen waarmee je handig en snel kunt variëren. En natuurlijk kozen we ook voor fauteuil 192, omdat het zo’n blitse eyecatcher is, die ook nog eens prima zit!

Je vindt de meubels van Rolf Benz Freistil op onze etage -1, gepresenteerd naast andere hippe merken als Kartell, Pode en Hülsta Now.

Plaisier Interieur
Lagendijk 99
Ridderkerk
info@plaisierinterieur.nl
www.plaisierinterieur.nl

Leave a Comment


2 − twee =