Backlinks Plaatsen

Nieuwe sport kiezen

L.T.C. Maasbree

Maasbree is een dorp in Limburg en ligt in de Gemeente Peel en Maas en telt 5000 inwoners in de kern en 1500 in het buitengebied. Vroeger was Maasbree nog een eigen gemeente maar sinds 2010 is Maasbree gefuseerd met de Gemeenten Helden, Kessel en Meijel tot de Gemeente Peel en Maas.

Nu ben ik al een tijdje op zoek naar een leuke sport voor een van onze kinderen. Het liefst bij een club in het dorp zodat ze er te zijner tijd zelf naartoe kan fietsen. In Maasbree zijn veel sportverenigingen actief: Turnen, voetballen, handballen, volleybal, judo. Maasbree biedt het allemaal. Zelf heeft ze al online een goed tennisracket en een hip tennisjurkje uitgezocht dus het zal wel tennis worden. Nu eens even kijken wat de tennisclub in Maasbree allemaal te bieden heeft.

Met 350 spelende en niet spelende leden is L.T.C best een grote club. Er zijn 5 kunstgrasbanen en 10 petanque banen. Hiervan kunnen de leden dagelijks gebruik maken. De kantine is geopend van 20.00-24.00 uur. De seniorenleden draaien 1-2 keer per maand bardienst.

Door het jaar heen worden er diverse toernooien en clubkampioenschappen georganiseerd. Dit geldt ook voor de petanqueleden. LTC heeft geen clubtrainer in plaats daarvan wordt er samengewerkt met tennisschool Maascourt (jeugdtraining) en Personal Tennis (seniorentraining).

Nou, dit klinkt veelbelovend. Ik denk dat we er maar eens een kijkje gaan nemen en wellicht kan ze een paar proeflessen nemen om te kijken of haar het tennisspel wel ligt. Mocht dit niet zo zijn dan is er in ieder geval nog keuze genoeg in Maasbree en zit er vast wel een sport bij die bij haar past.

Leave a Comment


− negen = 0