Backlinks Plaatsen

Nieuwe webwinkel combineert stijlvol en betaalbaar

Juniorlifestyle is méér dan babykleding alleen’
Nieuwe webwinkel combineert stijlvol en betaalbaar

De gemiddelde babywinkel kenmerkt zich door een groots aanbod aan kleding en accessoires in de meest schreeuwerige kleuren, van helblauw tot zachtroze. Dat het ook anders kan bewijst Juniorlifestyle, een nieuwe webwinkel voor kinderkleding, accessoires en nog veel meer. Een gesprek met initiatiefneemster Marieke Santegoeds (32).

Hoe is Juniorlifestyle ontstaan?
‘Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en ben dus geregeld op zoek naar praktische,  maar ook gewoon mooie producten. Daarbij heb ik een voorkeur voor stijlvol en tijdloos in landelijke kleuren: lichtblauw, donkerblauw, lichtroze en grijs. Vreemd genoeg vond ik geen winkel die zich hierin heeft gespecialiseerd. Alle reden dus om zelf een webshop te beginnen.  

Je kiest dus doelbewust voor een bepaalde stijl. Waarin onderscheidt Juniorlifestyle zich nog meer?
‘We hebben inderdaad gekozen voor  1 stijl, vertegenwoordigd door producten van Little Dutch, Cottonbaby, Aden + Anais, Funkybox, Baby’s Only,  Imps & Elfs en ons eigen merk Juniorlifestyle. Binnen de huisstijl bieden we een groot assortiment aan. Naast kleertjes, bedtextiel en accessoires gaan we ook steeds meer producten voor interieurinrichting aanbieden: kapstokjes, rieten manden, stoeltjes en kastjes. Of neem nou de krijtbordjes van Ralph Smits die we bij de Negenmaandenbeurs gratis hebben uitgereikt. De naam zegt het al: Juniorlifestyle is méér dan babykleding alleen.’ 

Gerenommeerde kwaliteitsmerken dus, maar is dat wel betaalbaar?
‘Juist omdat we een webshop zijn, kunnen we scherpe aanbiedingen doen. Onze organisatie is in lijn met onze collectie: stijlvol, basic en zonder onnodige toeters en bellen. En dat betekent betaalbare kwaliteitsproducten die bovendien ZONDER verzendkosten verstuurd worden.’

Stijlvol, landelijk & tijdloos
Lifestyle voor onze allerkleinsten

Juniorlifestyle is een webwinkel voor hippe baby’s en kids. Mooie landelijke producten in naturel kleuren, voor een stijlvolle entree in de wereld.

Leave a Comment


+ acht = 15