Backlinks Plaatsen

Ondernemen en de nieuwe regelgeving voor ZZPers in de zorg.

Voor freelance zorgverleners/ zzpers in de zorg zijn er veel veranderingen gaande. Direct contracteren voor de AWBZ zorg biedt mogelijkheden, maar daarbij komen ook nieuwe verplichtingen. De ( startende) ZZPers zien hierdoor door de bomen het bos niet meer. Freelance Zorgverlening.nl organiseert een Informatie Seminar om helderheid te geven in de kansen en de wijze van het opzetten van jee eigen freelance zorgonderneming.

Veel zorgverleners overwegen voor zichzelf te werken als freelancer in de zorg, of hebben de stap inmiddels gezet.  Los van de bureaucratie, je eigen tijd indelen, zorgverlenen volgens eigen visie, het klinkt ideaal. Om dit te bereiken zal je eerst je freelance onderneming moeten oprichten. Het starten als freelancer in de zorg is relatief eenvoudig, maar vraagt wel de nodige voorbereiding en inzichten, ondernemen is een vak! Je draagt meer risico en verantwoordelijkheden als zelfstandige dan je in loondienst deed.

Naast de aspecten die komen kijken bij het starten als zelfstandige heb je nu te kampen met de veranderingen op de freelance zorgmarkt. De veranderingen zijn in je voordeel, maar bieden nog veel onduidelijkheden. Tijdens informatieavonden over de nieuwe kansen in de zorg m.b.t. direct contracteren voor AWBZ zorg, werd duidelijk dat de informatie teveel was voor de deelnemers overwegen te starten of recent zijn gestart als ZZPer in de zorg. Het ondernemen op zich levert al voldoende vragen op.

Tijdens het “Freelance zorgverlening informatie seminar” wordt er veel aandacht besteed aan:

* Het opstarten als ZZPer in de zorg in overzichtelijke stappen.

* Welke regels komen kijken bij freelancen?

* Hoe vind ik opdrachtgevers?

* Welk tarief kan ik berekenen?

* Kan ik freelancen naast het werken in dienstverband?

Extra

·       De actualiteiten in 2012 voor ZZPers in de zorg.

·       AWBZ zorg leveren

Tijdens het Freelance Zorgverlening Informatieseminar krijg je overzicht en inzicht in het starten en optimaliseren van je Freelance Zorgonderneming. In heldere stappen doorlopen we het proces. De nieuwe regels, verplichtingen en mogelijkheden komen ruimschoots aan de orde.

Datum: 24 mei 2012

Chantal Geertman, info@freelancezorgverlening.nl

 

Leave a Comment


9 + = zeventien