Backlinks Plaatsen

Op familie-uitje lasergamen

Elke jaar is het super gezellig en leuk, maar ook elk jaar is het weer een lastige taak om iets origineels te vinden en te organiseren. Want elke organisator heeft het idee dat het leuker, gezelliger, beter en spectaculairder moet dan het jaar daarvoor.

Gegarandeerd succes; lasergame

Lasergame wordt ten eerste niet zoveel gedaan met familie-uitjes en is daarom sowieso origineel. Er wordt vaak gedacht dat lasergamen heel geweldig is. Dit is het zeker niet en het zorgt voor leuke rivaliteit binnen de groep. Ten tweede is het leuk dat je met team tegen elkaar speelt en er hierdoor rivaliteit en samenwerking ontstaat. Rivaliteit tussen de twee teams en een samenwerking binnen het team. Een teamlid kan natuurlijk ook voor eigen succes gaan, maar waarschijnlijk zal een samenwerking binnen het team tot meer punten leiden.

Voor het lasergamen heeft u minstens drie uur van uw programma al gevuld. Allereerst moet u naar de locatie, vervolgens kosten de uitleg en de voorbereidingen tijd. Het tijd dat u aan het lasergamen zelf besteed hangt van uw budget af. Maar meestal betaald u voor een uur zo rond de €15,- per uur. Daarna is de mogelijkheid voor wat te drinken. De tijd is sneller voorbij dan u denkt.

Een familie-uitje moet natuurlijk afgesloten worden met een hapje eten. Dit is prima mogelijk om te doen bij het lasergame-centrum zelf en is een echte aanrader. Keuze is er tussen verschillende buffetten en in de zomermaanden kunt u gaan voor de barbecue.

Als u als familie-uitje gaat lasergamen, dan bent u er van gegarandeerd dat er met een positieve blik op teruggekeken wordt.

Comments are closed.