Backlinks Plaatsen

Op kamers? Maak je kamer af met spiegels, bureaustoelen en tafels

Studeren in een andere stad? Elke dag weer vroeg uit je bed om de trein te halen om vervolgens ’s avonds net op tijd thuis te zijn om nog aan te kunnen schuiven bij het avondmaal? Dan is het dus ook tijd om je ouderlijk huis te gaan verlaten! Ik ga je alles vertellen over het vinden en inrichten van je eigen kamer.

Waar vind ik een kamer?
Er zijn verschillende internet sites waar je jezelf op kan aanmelden. Je vult even snel je gegevens in en de stad waar je graag een kamer zou willen hebben. Zij zetten alle kamers die worden aangeboden voor je op een rijtje. Bij sommige sites zullen ze je zelfs een berichtje sturen wanneer er weer een kamer vrij is. Je kan je dan meteen aanmelden voor een kijkavond en de rest wijst zich dan vanzelf. Alleen de inrichting nog. Paar belangrijke dingen die je niet kan missen in je kamer is een bureaustoel, tafel en spiegels. Ik zal je meteen uitleggen waarom.

Spiegels
Wanneer je klaar bent met de inrichting van je kamer is het altijd slim om spiegels op te hangen. Uit ervaring weet ik namelijk dat studentenhuizen nooit heel groot zijn en de kamers dus ook niet. Dat is helemaal niet erg want dat hoort er gewoon bij. Maar de kunst is dan je kamer zo in te richten dat het lijkt alsof je toch veel ruimte hebt. Vandaar de spiegels. Spiegels staan erom bekent dat ze een ruimte groter laten lijken. Spiegels kunnen bovendien ook als een leuk decoratiestuk dienen. Je hebt spiegels in allerlei soorten en maten en ook spiegels in verschillende kleuren.

Bureaustoelen
Na een hele dag in de houten schoolbanken te hebben gezet kan je rug moe worden. Dan is er niets beters dan thuis komen en je huiswerk maken in een comfortabele bureaustoel. Bureaustoelen die je kan verstellen zijn het fijnste omdat je dan overal lekker kan zitten. Net zoals bij spiegels zijn er bureaustoelen in verschillende soorten en maten. Ga op zoek naar leuke bureaustoelen die passen bij de rest van je interieur. Kijk om je heen naar bureaustoelen en op internet voor bureaustoelen. En kijk zo welke bureaustoelen jou het meeste aanspreken.

Tafels
Tafels zijn natuurlijk niet te missen wanneer je een eigen kamer hebt. Soms kan het wel zo zijn dat je een gezamenlijke kamer hebt met je huisgenoten waar tafels in staan. Maar het is altijd fijn om zelf ook over tafels te beschikken voor als je bezoek hebt of even geen zin hebt om met je huisgenoten de dag door te spreken aan een van die tafels bij het avond eten. Houten tafels zijn nu vooral heel populair. Houten tafels zijn namelijk ook makkelijk te combineren met je interieur. Heb je een interieur waar wit centraal staat dan kan je ervoor kiezen om een withouten tafel te nemen bijvoorbeeld.

Comments are closed.