Backlinks Plaatsen

Op weg naar een land zonder gas

Een echt familiebedrijf met al ruim twintig jaar ervaring in de warmtepomptechniek: dat is Techneco. Zij is continu bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen omtrent het minimaliseren van het gasverbruik van woningen en gebouwen. Haar missie is dan ook om te denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Samen met veertig specialisten wil zij haar steentje bijdragen aan een schonere wereld. Dit doet Techneco door samen met deze specialisten te streven naar een gasloos Nederland.

Warmtepompen dragen bij aan een gasloze omgeving. Deze pompen zetten energie om in warmte. De bron van deze energie kan zowel in de buitenlucht als in de grond zitten. Het principe van een warmtepomp lijkt op dat van een koelkast: ’s zomers gebruikt de pomp vloeistof om te koelen en in de winter gebruikt het deze vloeistof om te verwarmen.

Techneco levert onder andere hybride-, volledig elektrische en gasabsorptie-warmtepompen. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw maken gebruik van deze warmtepompen. Omdat het bedrijf een hoop technische kennis heeft, kan zij weloverwogen advies uitbrengen over de aanschaf van een warmptepomp.

Vakkundige installateurs krijgen de warmtepompen van Techneco uitgeleverd. Om voor de beste oplossing voor iedere situatie te kunnen zorgen, overlegt Techneco van tevoren met de installateurs over welk systeem het beste bij welke situatie past. Iedere klant heeft gedurende het project een aanspreekpunt: een ervaren projectleider. Nadat de installatie is voltooid, neemt de service-afdeling deze taak over.

In principe hebben de warmtepompen geen onderhoud nodig, maar Techneco adviseert om deze minimaal eens in de twee jaar preventief na te laten kijken. Techneco biedt verschillende contracten betreffende het onderhoud van haar warmtepompen. Voor meer informatie over deze contracten kunt u contact opnemen via service@techneco.nl.

Als u interesse heeft in de systemen van Techneco, kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling. Vervolgens kunt u een afspraak maken om te kijken of Techneco iets voor u kan betekenen.

Comments are closed.