Backlinks Plaatsen

Opa overlijdt achter het stuur, meisje(12) redt zichzelf

De 12-jarige Miranda Bowman en haar opa waren onderweg naar huis. Plotseling viel opa met het hoofd op het stuur, Miranda klom van de achterbank en zette de auto aan de kant. Helaas was haar opa al overleden.

Haar 63-jarige grootvader voelde zich bij aanvang van de rit al niet lekker, toch besloot hij plaats te nemen achter het stuur. Onderweg kreeg hij een hartaanval. In eerste instantie probeerde Miranda het alarmnummer te bellen, maar dat lukte niet. Ze besloot daarop naar voren te klimmen, ze stuurde de auto in de bosjes aan de zijkant van de weg.

“Hij zei me dat hij zich niet lekker voelde en vroeg me om hem aan de praat te houden. Even later zei hij dat hij schrik had waarop hij zijn ogen sloot en met zijn hoofd op het dashboard viel. Toen wist ik meteen dat hij overleden was”, vertelt het meisje in de krant Burlington County Times.

Aan de ene kant is de moeder van Miranda trots op haar dochter en aan de andere kant triest dat ze iemand heeft verloren. “Hoe verdrietig ik ook ben om het verlies van mijn vader, toch besef ik dat het nog slechter had kunnen aflopen” vertelde haar moeder.

Leave a Comment


6 + = vijftien