Backlinks Plaatsen

Opkomst van de budget telefoon, de Samsung Galaxy Express

De beroemde smartphone lijn van Samsung breekt al jaren verkoop records, de Galaxy smartphone lijn welteverstaan. De Galaxy S3 was het meest verkochte toestel van 2012 en dat was niet voor niets. De smartphone zat bomvol met de nieuwste specs en technieken en was ver vooruit in zijn tijd. Natuurlijk moet de consument daar ook flink voor in de buidel tasten want het toestel is niet goedkoop.

Nu in tijden van economische crisis letten de meeste mensen meer op hun geld en dat betekent minder uitgaven voor een luxe smartphone. Gelukkig heeft Samsung daar wat op bedacht. Samsung speelt slim in op de krediet crisis en brengt nu een budget Galaxy smartphone uit. Op deze manier kunnen ze hun klantenkring blijven uitbreiden zelfs in tijden van crisis.

De Samsung Galaxy Express, zo gaat het toestel heten, heeft moderne specificaties en zelfs een dual core processor. Ook heeft het toestel twee camera’s, één aan de voorkant en één aan de achterkant. Deze telefoon behoort tot de mid-end range maar presteert als een high-end telefoon.

Het toestel heeft uiteraard een Android besturingssysteem wat betekent dat de gebruiker duizenden gratis apps kan downloaden om de functionaliteit van het toestel uit te breiden. Het toestel is nog niet uitgebracht maar zal rond april in de winkels liggen

Comments are closed.