Backlinks Plaatsen

Oranje artikelen

 

Oranje artikelen voor 2012

De oranjegekte is losgebarsten! Na een oergezellige Koninginnenacht en een zonovergoten Koninginnedag, waar iedereen van top tot teen in vrolijk oranje gestoken heeft kunnen genieten van de fantastische sfeer, hoeft het oranje tenue nog niet te worden opgeborgen tot volgend jaar want bijna is het zover; Het EK 2012 in Polen en Oekraïne komt er weer aan. Het beloofd een groots spektakel te worden, hierbij horen uiteraard de nodige oranje artikelen!

de oranjespecialist in oranje artikelen

101 relatiegeschenken is de oranjespecialist en heeft een ruim assortiment aan oranje relatiegeschenken die bij u passen. Het EK Voetbal van 2012 staat sneller voor uw deur dan u denkt! Van 8 juni tot en met 1 juli 2012 zullen de wedstrijden plaats vinden. Wilt u uw oranje relatiegeschenken of premiums op tijd ter beschikking hebben? Ook bedrijfskleding in oranje sferen. Denk dan nu al goed over na wat u precies in gedachten heeft en bestel zo snel mogelijk! EK 2012 Polen en Oekraïne

Polen en Oekraïne hebben op 18 april 2007 het EK van 2012 toegewezen gekregen door de Europese voetbalbond UEFA. Italië en Hongarije-Kroatië zijn in eerdere rondes afgevallen.

oranje artikelen vragen?

Heeft u vragen over onze relatiegeschenken, neem dan gerust contact op

 

Leave a Comment


acht + 1 =