Backlinks Plaatsen

Oranje relatiegeschenken ABN AMRO

Distributie van de relatiegeschenken

ABN AMRO verspreidt in aanloop naar en op Koninginnedag zelf 500.000 gratis kassa’s. Bankklanten ontvangen ze via de post thuis, maar ze kunnen ook gratis worden afgehaald bij de filialen van ABN Amro. De actie is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar die spullen gaan verkopen op de vrijmarkt. Met de speciale Koninginnedag kassa kunnen ze het geld opbergen dat ze verdienen met de verkoop van spullen, optredens en andere Koninginnedag activiteiten. De bank wil op deze manier kinderen op speelse wijze kennis laten maken met geld ontvangen, wisselen en veilig opbergen.

relatiegeschenken-Kassa

 

Relatiegeschenken nieuws via 101 relatiegeschenken.nl Voor alle kinderen die op 30 april gaan verkopen op de vrijmarkt, heeft ABN Amro een speciale relatiegeschenken kassa gemaakt.

 

“Want dat levert allemaal extra zakcentjes op en dus heb je die dag een kassa nodig. En niet zomaar een kassa, maar een heel bijzondere,” aldus reclamebureau Van Wanten, de bedenker van het relatiegeschenk.

Nieuwe oranje relatiegeschenken collectie

Wanneer u ook  Oranje Artikelen zoekt dan zijn we u graag van dienst. u bent bij 101 relatiegeschenken op het juiste adres. Alle oranje artikelen en relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw naam of logo. De artikelen zijn ideaal in te zetten als promotiemateriaal en relatiegeschenk rondom het EK 2012. Maak uw keuze uit ons ruime relatiegeschenken assortiment.

Leave a Comment


− 4 = vijf