Backlinks Plaatsen

Oranje Vermogensmanagement kondigt samenwerking aan

Oranje Vermogensmanagement BV en het Franse Aequity Consulting SA bevestigen hun strategische alliantie in de financiele sector.

De directie van Oranje Vermogensmanagement BV en de heer S. Kallenbach (CEO van Aequity Consulting SA) zijn verheugt met de eerste stappen in deze internationale samenwerking.

“De laatste vergadering in Amsterdam was doorslaggevend, de voordelen van het “netwerk” uitbreiden was een leidende factor”

Aequity Consulting SA is opgericht door de heer Kallenbach. Na 15 jaar als Institutional Sales te hebben gewerkt bij HSBC, Crédit Agricole Cheuvreux en CM-CIC Securities in Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland had de heer Kallenbach besloten om, met zijn ruime kennis van de complexe internationale financiële markten, vermogende particulieren en institutionele klanten te adviseren/begeleiden op het gebied van financiele vraagstukken. De heer Kallenbach is afgestudeerd in Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en spreekt vloeiend duits, engels, frans, italiaans en nederlands.

Belangrijke voordelen:
-Groot netwerk
-Internationale mogelijkheden
-Meer expertise
-Grotere internationale “slagkracht”

Oranje Vermogensmanagement BV helpt particuliere investeerders en ondernemers om hun ambities op het gebied van investeren en ondernemen invulling te geven.

Oranje Vermogensmanagement BV zorgt voor een persoonlijke introductie van Vraag=Ondernemer & Aanbod=Investeerder.

Leave a Comment


1 − een =