Backlinks Plaatsen

Polisvoorwaarden GoedGenoeg als beste beoordeeld door Independer.nl

Een Overlijdensrisicoverzekering vergelijken is dagelijkse kost voor Independer.nl. Maar om tot een goede vergelijking te kunnen komen zijn duidelijke polisvoorwaarden zowel voor consumenten als voor Independer.nl belangrijk. Independer heeft onderzoek gedaan onder 26 verzekeraars en de polisvoorwaarden zijn vaak geschreven in onbegrijpelijke taal.

overlijdensrisicoverzekering vergelijken

VolgensIndepender.nl is dat zelfs i n 92% van de gevallen. Meestal zijn de teksten geschreven vanuit het perspectief van de verzekeraar en niet vanuit het klantperspectief. De polisvoorwaarden zijn dan ook doorspekt met juridisch taakgebruik. Daar kan je verder uit concluderen dat het zeer waarschijnlijk is dat de meeste mensen een overlijdensrisicoverzekering afsluiten zonder deze verzekering te begrijpen. Independer.nl noemt deze uitkomst schokkend en stellen vast dat het aanpassen van de polisvoorwaarden geen hoge prioriteit heeft bij de verzekeraars. Daarom heeft Independer een reactie gevraagd en de verzekeraars beloven verbetering.

De polisvoorwaarden van overlijdensrisicoverzekering van GoedGenoeg zijn als beste beoordeeld. De polisvoorwaarden van GoedGenoeg zijn voor de gemiddelde Nederlander goed leesbaar. GoedGenoeg is een verzekeraar die haar klanten, vaak ZZP’ers, wil helpen door eenvoudige producten te bieden en duidelijke uitleg te geven over wat wel en wat niet verzekerd is. Met begrijpelijk polisvoorwaarden wordt een Overlijdensrisicoverzekering vergelijken veel gemakkelijker. Iets wat je als consument mag verwachten van een verzekeraar. GoedGenoeg is er dan ook trots op dat ze als beste uit het onderzoek zijn gekomen.

Leave a Comment


vijf − = 4