Backlinks Plaatsen

Producten voor Fanatieke Kickboksers

Ben je een echte liefhebber van kickboksen, thaiboksen of muay-thai en beoefen je deze sport ook fanatiek? Ja? Mooi, ik ook!

Ik ben alweer 1/3e deel van mijn leven actief in het thai-/kickboksen. Na de 1e training was ik al verkocht aan deze prachtige sport. Vanuit deze geweldige hobby ben ik gestart met een webwinkel in kickboksspullen

De leveranciers heb ik niet zomaar geselecteerd. Deze zijn namelijk, net als mij, échte liefhebbers van kickboksen en leveren kickboksspullen die ze zelf ontwikkeld en getest hebben in samenwerking met verschillende nationale en internationale wedstrijdvechters.

Ik heb veel contact met deze leveranciers om o.a. de voorraad te checken. Door dit te doen is de webwinkel altijd actueel en zijn de spullen snel leverbaar. Het assortiment is speciaal voor kickboksers en je komt dan ook geen andere vechtsportspullen tegen, je vindt dus gemakkelijk en snel wat je zoekt!

Door uitgebreide, heldere productinformatie en duidelijke foto’s krijg je, voordat je beslist of je iets wilt bestellen, een goede indruk van de verschillende kickboksspullen.

Ga naar Kickboksland.nl om het assortiment zelf eens te bekijken!

 

Met Sportieve Groet,

Melvin

Kickboksland.nl

Leave a Comment


negen + 5 =