Backlinks Plaatsen

relatiegeschenken knuffeltje van vomar

Relatiegeschenken knuffel fruit


Relatiegeschenken nieuws door 101 relatiegeschenken. Supermarktketen Vomar is een spaaractie gestart met groente- en fruit relatiegeschenken in vorm van knuffels. Klanten kunnen hiervoor zegels sparen en met korting de knuffels aanschaffen.

Er zijn 5 verschillende pluche knuffels in de vorm van een broccoli, aubergine, wortel, banaan en aardbei. Klanten krijgen bij € 10 aan boodschappen een spaarzegel. Met 10 zegels is de spaarkaart vol en kunnen ze een knuffel uitzoeken voor € 3,99.

Bij elke groente- en fruitaanbieding zit een gratis spaarzegel. Met deze actie wil Vomar stimuleren dat mensen dagelijks 2 ons groente en 2 stuks fruit eten.

Leuke relatiegeschenkenactie

101 relatiegeschenken heeft ook een aantal actie gedaan voor klanten met pluche knuffels. Vele organisatie hebben ervoor gekozen een knuffel te laten maken. of bekijk deze vingerpoppetjes eens.

relatiegeschenken

Relatiegeschenken actie voor een gezonde levensstijl

Vomar geeft bij elke groente- of fruitaanbieding één gratis zegel. De keten stelt met de spaaractie een bijdrage te willen leveren aan een gezonde levensstijl. Bovendien doneert de formule een deel van de opbrengst aan KiKa (Kinderen Kankervrij).
Vomar geeft de zegels uit tot en met zaterdag 21 april. Spaarkaarten inleveren kan tot en met zaterdag 5 mei.

KiKa

Een deel van de opbrengst van de spaaractie gaat naar een goed doel: KiKa Kinderen Kankervrij. De spaaractie duurt tot en met zaterdag 21 april.

 

Leave a Comment


− twee = 5