Backlinks Plaatsen

Renault Captur: een cross over met pit

Als je kijkt naar de modellen van Renault, dan valt de Captur daarbij wel op. Deze eigenwijze cross over heeft een robuust uiterlijk en is verkrijgbaar in een aantal bijzondere kleuren. Een leuk wetenswaardigheidje met betrekking tot de Captur is dat deze van de hand van een Nederlandse ontwerper is. Zo krijgt deze Franse auto toch nog een beetje een Nederlands tintje.

De Captur is een vrij jonge auto die sinds 2013 uit de fabriek van Renault komt, daardoor kan een tweedehands Renault Captur kopen best nog wel eens lastig zijn. Gelukkig is de Captur ook een gewilde leaseauto en daardoor is er toch wel een redelijk aanbod van tweedehands Captur’s. Leaserijders rijden vaak niet langer dan drie of vier jaren in hun auto en dan is het tijd voor een nieuwe auto. Soms zelfs wel eerder, wat er voor zorgt dat er auto’s op de tweedehands markt komen die nog in prima staat verkeren.

De Captur is populair en de verkoop van dit model is vanaf 2013 dan ook gestaag toegenomen. Het is een mooie en uitgebreide auto die zowel qua prestaties als vermogen van alles biedt. Op de nieuwste modellen zijn verschillende innovaties toegepast of is het mogelijk om deze als optie aan te schaffen. Dit alles maakt de Captur tot een auto van deze tijd, sterker nog: een auto van de toekomst.

De toename in verkoop van nieuwe auto’s is ook duidelijk te merken aan het aanbod en de vraag naar occasions met betrekking tot dit model. Als je gaat zoeken op internet naar online tweedehands auto kopen gericht op de Renault Captur dan kom je ook steeds meer occasions tegen. Ook dit aanbod is dus groeiende. En dat is alleen maar mooi, want zo kun je ook met een beperkter budget toch in een mooie Captur rijden. En tweedehands zijn deze auto’s vaak ook nog in prima staat, met weinig kilometers op de teller, nog helemaal mooi in de lak, motorisch ook nog heel goed en zonder gebreken. Een Captur occasion gaat nog met gemak tien tot misschien wel vijftien jaar mee en zo heb je er dus ook tweedehands een prima en robuuste auto aan.

Comments are closed.