Backlinks Plaatsen

Riverdale stolp

Riverdale zorgt er voor dat je inrichting er aantrekkelijk uit ziet zodat je er graag in vertoefd. Een Riverdale huis heeft een uitstraling die heel veel mensen prettig vinden om in te wonen. De collectie van Riverdale wisselt zo ongeveer 3 maal per jaar wat je de mogelijkheid geeft om mee te gaan met de seizoenen. Een winterse inrichting heeft meer aandacht voor kussentjes, kaarsjes enz. De Loftcolllectie van het najaar van 2015 is daar een goed voorbeeld van. Toch is de Riverdale stolp een mooi accessoire wat zomer én winter in je interieur past.

Zomer met de Riverdale stolp

Riverdale heeft de stolp in verschillende varianten. Zo is er de “Elegance stolp” die verkrijgbaar is in een stolp met een hoogte van 40 en 32 cm. Wanneer het zomer is kun je hier op een leuke manier wat schelpen of andere kust/strand decoraties onder leggen. Ook een mooi souvenier uit een ver land zal prachtig ogen onder een stolp. De hoge stolp van 40 cm heeft geen handvat maar is glad rond aan de bovenkant en is geschikt voor hoge voorwerpen. Met snuisterijen kan het een echte eyecatcher zijn.

Winter met de Riverdale stolp

Een Riverdale stolp is ook geschikt voor herfst en winter. Het is als een kleine vitrine waar je alles onder kunt leggen zonder dat het accessoire gaat verkleuren of stoffig wordt. Herfst leent zich uitstekend om natuurlijke accessoires te verzamelen. Leg de mooiste onder de stolp en geniet van de uitstraling. De Riverdale stolp Punta en Romance lenen zich hier uitstekend voor.

Eigenlijk heb je van een Riverdale stolp het hele jaar door plezier. Neem nou de kerstdagen….Ook dan is het bijzonder om een mooi kerststukje of glimmende ballen onder de stolp ten toon te stellen. De Punta stolp heeft een klokvorm en zou zich hier heel goed voor lenen. Een Riverdale stolp is een veelzijdig accessoire dat wanneer je er een hebt aangeschaft het hele jaar door in gebruik zal zijn!

Comments are closed.