Backlinks Plaatsen

Rompertje bedrukken met logo, eigen tekst of ontwerp

Waar kun je mooie rompers laten bedrukken met je eigen ontwerp of idee? Bijvoorbeeld bij Eclectix in Amsterdam. Ze bedrukken comfortabele & mooie baby rompers van duuzame stof met bijvoorbeeld een naam – een geboortedatum of jouw eigen ontwerp.

Alle rompers zijn fair trade geproduceerd met aandacht voor kledingwerkers en het milieu. De drukknoopjes van de rompers zijn nikkelvrij en je kunt de babypakjes krijgen in vele frisse kleuren. Op verzoek worden ze strak bedrukt worden met de meest uiteenlopende te gekke materialen. Bijvoorbeeld in glitter, glow in the dark of tijgerprint.

Fair Trade babykleding
Bijzonder aan deze custom romper shop is de keuze voor babykleding van hoge kwaliteit waar tegelijk een eerlijk verhaal aanvast.  Zo krijg je als klant waar voor je geld; mooie kleding die goed gemaakt is en die lang meegaat bedrukt met een slijtvaste print. En dit alles up to date met met de laatste mode en trends.

Zo draag je – middels je aankoop – bij aan de bevordering van eerlijke handel en duurzame productie in de kleding industrie  – zonder in te leveren op kwaliteit.  Beter voor de boeren en beter voor jou en “de kleine”.

Druktechnieken
Eclectix heeft meerdere druktechnieken in huis om rompers mee te bedrukken. Zo kan ieder ontwerp vertaald worden naar een kwalitatief goede en mooie print. Je kunt er al terecht om één enkele romper te laten bedrukken, maar ook in oplage ben je hier aan het goede adres.

Nieuw: online design tool
In de online shop vind je een design tool waarmee je zelf direct online je eigen ontwerp kunt maken. De Tool is super gebruiksvriendelijk en bevat vele kant en klare ontwerpen waarmee je direct aan de slag kunt.

Na de lancering van de T-shirt webshop in 2010 is er sinds december 2011 een T-shirt shop en desigun galerie in Amsterdam waar klanten terecht kunnen.

Leave a Comment


twee + = 8