Backlinks Plaatsen

Ron Willems: fietsen tegen kanker

Komende zomer beklimt Ron Willems de legendarische Alpe d’Huez op de fiets. En dat meer dan één keer! Dat is voor iedereen een opgave, laat staan als je chronische leukemie hebt. Ron doet mee aan de Alpe d’HuZes en wordt gesponsord door Summer Breeze Project die speciaal voor dit doel het nummer Hollow hebben opgenomen.

Ron Willems heeft vijf jaar chronische leukemie. Tegen zijn specifiek type leukemie zijn medicijnen ontwikkeld. Ron is het levende bewijs dat onderzoek en ontwikkeling tegen kanker helpt. Ron beklimt komende zomer de Alpe d’Huez om geld voor kankeronderzoek bijeen te brengen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, waaronder een aantal (ex-) kankerpatiënten. Sinds het 7-jarig bestaan van Alpe d’HuZes is al meer dan 43 miljoen Euro bijeengebracht. Dit jaar gaan de fietsers voor 30 miljoen.

Summer Breeze Project steunt Ron Willems op een bijzondere manier. De band heeft een het nummer “Hollow” geschreven en opgenomen om Ron Willems te ondersteunen. Het nummer is vanaf nu via Itunes te dowloaden voor maar 99 cent.
Alle download-opbrengsten van de band gaan naar via Ron Willems naar KWF Kanker Bestrijding.

Leave a Comment


drie − 1 =