Backlinks Plaatsen

Schone lucht is een keuze

Uw keuken schoon houden

Een afzuigkap is essentieel in keukens, hij zorgt er voor dat er geen luchtvervuiling binnen huis plaatsvindt, verwijdert dampen en reukluchtjes uit de keuken. Je kan uit vele verschillende afzuigkappen kiezen. De meest voorkomende vorm van afzuigkappen is de vaste afzuigkap. Zij zijn niet uit te schuiven of in te rekken maar hebben wel een grote filter. Deze wand afzuigkap wordt aangesloten op een ventilatiekanaal met een flexibele buis.

De inbouw afzuigkap wordt geïnstalleerd onder je keukenkasten en boven je kookstel, ideaal is het om een afzuigkap te nemen die verspreid wordt over de breedte van je kookplaat. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zijn relatief goedkoper dan de andere versies afzuigkappen. Ook deze afzuigkappen zijn met tiptoetsen te verkrijgen en je kan er ook de afzuigcapaciteit mee regelen. De verschuifbare afzuigkap kan je uitschuiven over het gehele kookoppervlak en wanneer je hem niet nodig hebt dan schuif je hem weer terug, dat zorgt voor ruimtebesparing. Deze afzuigkap is uitermate geschikt voor minimalistische en kleine keukens.

Verschillende ontwerpen voor verschillende interieurs

De aan de muur gemonteerde afzuigkappen lijken vaak op schoorstenen qua vorm. Ze zijn breder aan de onderkant en ze hangen over de gehele lengte en breedte van je kookstel. De geïntegreerde afzuigkap zit verborgen achter een kastdeurtje en zodra je de afzuiging wilt gebruiken haal je een klep naar voren en de afzuigkap is klaar voor gebruik door op de verborgen toetsen te drukken.

De eiland afzuigkap kan over een kookeiland geplaatst worden of een schiereiland en de kap zelf hangt aan het plafond. De leidingen zijn weggewerkt en lopen naar buiten. Deze eiland afzuigkappen zijn te verkrijgen in stijlvolle ontwerpen en van materialen zoals roestvrij staal of een glimmend metaal. Hoe krachtiger de afzuigkap hoe effectiever je lucht wordt gereinigd.

Design met onderscheiding

De downdraft afzuigkap is een van de allernieuwste afzuigsystemen op dit moment op de markt. Deze afzuigkappen zijn verborgen afzuigsystemen die men van achter de kookplaat naar boven kan trekken. Ideaal voor mensen die een afzuigkap uit het zicht willen hebben. Ze hebben krachtige ventilators, aanraak schuif regelaars en zelfs LED lampjes lichten op wanneer je het afzuigsysteem in gebruik hebt.

Comments are closed.