Backlinks Plaatsen

SEAT Leon 1,2TSi 105Pk Copa Business met 1.645 euro korting

Films zoals “the fast and the furious” en “Batman” zijn niet voor niks zo populair bij de mannen, snelle auto’s laat de adrenaline door hun aderen gieren. De meeste mannen dromen van een stoere, moderne auto waar iedereen naar kijkt, maar wat als die droom zou kunnen worden vervuld?

Okay het is geen Batmobiel, maar met de getinte ramen, extra speakers, en tientallen high-tech luxe extra’s komt de SEAT Leon Copa Business wel aardig in de buurt. De auto is niet alleen voorzien van allerlei stoere moderne extra’s maar heeft ook een mooi, strak uiterlijk die meegaat met de tijd. In het kort de ideale mannen auto.

De SEAT Leon copa business kopen

De SEAt Leon staat nu te koop op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 1.645 euro korting. Dat is een flinke korting gezien het feit dat deze auto uiterst modern is, en veel extra’s standaard al ingebouwd heeft zitten zoals elektrische/verwarmde spiegels, getinte ramen voor een hippe look, ingebouwde full colour navigatie systeem, LED verlichting enzovoort. De auto is niet alleen modern, strak en erg luxe maar ook nog eens goedkoop in brandstof en onderhoud: met 20 euro heeft u al een volle tank LPG-G3.

Snel van uw oude auto af zijn om de  SEAT Leon te kunnen kopen?

Een veel voorkomend struikelblok is dat mensen pas een nieuwe auto kopen als de auto is verkocht. Dat kan best vervelende zijn in bepaalde situaties: stel u voor dat de verkoop van uw occasion langer duurt dan u had verwacht is vaak de auto die u wilde kopen al weg. In dit geval loopt u de risico dat u de geweldige korting van 1.645 euro misloopt als u te lang wacht. De oplossing is erg simpel: Meld uw auto aan op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang een bod binnen 48 uur. Als u het bod accepteert dan is uw auto gegarandeerd verkocht aan een erkende auto inkoper en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en overgaan op de nieuwe SEAT Leon zonder de korting mis te lopen.

 

Comments are closed.