Backlinks Plaatsen

Sensa di Lusso lanceert “groen” bedtextiel

In een tijd waarin het belangrijk is om goede ecologische keuzes te maken, wilde Sensa di Lusso haar steentje bijdragen voor een meer ecologische en duurzame wereld. Onlangs opende zij haar webshop www.sensadilusso.nl waar je terecht kunt voor beddengoed en woontextiel gemaakt van duurzame materialen.

Voor haar collectie maakt Sensa di Lusso gebruik van de nieuwste eco-stoffen bamboe en tencel.  Onze producten zijn anti-bacterieel en hypo-allergeen. Dat komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Dit in tegenstelling tot de katoenteelt dat erg belastend is voor het milieu omdat er veel water, pesticiden en kunstmest wordt gebruikt. Vanwege de antibacteriële eigenschappen en de zachte structuur zijn bamboe en tencel de ideale stoffen voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Naast het hebben van een heerlijk zacht gevoel, zijn de gebruikte materialen temperatuurregulerend (warm in de winter, koel in de zomer) en laten je huid ademen, waardoor je je de hele nacht comfortabel voelt.

De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de tijdloze, stijlvolle ontwerpen. Het assortiment bestaat momenteel uit een unieke collectie dekbedovertrekken, (hoes)lakens, plaids & woonkussens.

Bezoek onze website www.sensadilusso.nl en vraag uw gratis sample aan en overtuig uzelf van de zachtheid van bamboe en tencel!

Leave a Comment


− twee = 2