Backlinks Plaatsen

SEO voor het MBO. Docenten training door EDUwebsupport.

EDUwebsupport is een nieuw bedrijf, gespecialiseerd in trainingen waarmee bedrijven meer uit hun website en webshop halen en hoger op in Google komen. Speerpunten? Trainingen voor SEO: Search Engine Optimization. Eén van de trainingen is getiteld “SEO briefing”. Met deze training is EDUwebsupport bewezen uniek in Nederland. Specifiek deze SEO training richt zich op bedrijven die hun SEO activiteiten uitbesteden, maar meer inzicht willen hebben in de werkzaamheden van SEO bureaus. Een training die op dit moment nergens anders is te volgen, dan bij EDUwebsupport.

Bedrijven worden steeds afhankelijker van hun websites.

De kansen zijn groot, maar de risico’s ook. De know how om klanten naar sites te trekken, hen daar te boeien en een digitale bestelling te laten plaatsen, is nog maar piepjong én voortdurend in ontwikkeling. De adviezen rollen over elkaar heen en niemand heeft op één centraal punt alle digitale wijsheid in pacht. Wel is al duidelijk dat is het zogeheten SEO: Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) cruciaal voor succes van een sites op internet.

SEO, geen toverwoord maar een werkwoord

SEO, mits professioneel toegepast, stuwt sites omhoog in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Echter, SEO-adviseurs schermen vaak met kennis en adviezen die niet 100% zijn te staven. Wat is wijsheid? Het nieuwe bedrijf EDUwebsupport verzorgt internet marketing trainingen voor grote en kleine bedrijven, vooral op het terrein van SEO. Ondernemers  kunnen mits goed getraind, zelf hun SEO doen of hun SEO-adviseurs hierdoor beter briefen en controleren op resultaat. Het is de missie van EDUwebsupport om complexe materie begrijpelijk en hanteerbaar te maken waarbij men altijd rekening houdt met de effectieve toepasbaarheid in de praktijk. Twee SEO trainingen van EDUwebsupport winnen met de dag aan urgentie.

SEO, dat kun je zelf!

Deze SEO training richt zich op bedrijven die zelf hun zoekmachineoptimalisatie (SEO) willen doen en is ook geschikt voor webshop eigenaren. In korte tijd krijgen deelnemers inzicht in direct toepasbare technieken om hun site hoger te laten eindigen bij de rankings van de zoekmachines

SEO briefing: inspireer en controleer je uitbesteding van SEO

De SEO training “SEO briefing” richt zich op bedrijven die hun SEO activiteiten uitbesteden maar meer inzicht willen hebben in de werkzaamheden van SEO bureaus. Ook is deze training geschikt voor retailers die hun SEO uitbesteden. Deelnemers krijgen er concrete instrumenten mee in handen om betere opdrachten te verstrekken en het antwoord van SEO dienstverleners op deze opdrachten beter op hun waarde te toetsen. Met deze training is EDUwebsupport bewezen uniek in Nederland.

Veelzijdig actief

Naast producten voor het bedrijfsleven ontwikkelt EDUwebsupport lespakketten voor het onderwijs en organiseert zij trainingen voor docenten. Alle trainingen zijn praktisch van opzet, en de opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk. Al het les- en trainingsmateriaal is zelf ontwikkeld en sluit nauw aan op de dagelijkse praktijk van de internet marketeer. Naast de trainingen geeft EDUwebsupport ook advies en begeleidt zij bedrijven bij de uitvoering van hun eigen projecten. Trainingen worden gegeven via open inschrijving en in-house. Voor speciale wensen en maatwerk is altijd ruimte.

25 jaar ervaring

De kern van het nieuwe EDUwebsupport wordt gevormd door Tim Gorter en Rene ter Beke. Gecombineerd hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in de (internationale) marketing, zowel op uitvoerings- als strategievormingsniveau. Hun kennis en ervaring hebben zij verwerkt in trainingen en advies producten.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website: www.eduwebsupport.nl

Neem voor meer informatie of een aanvullend interview contact op met: Rene ter Beke, Tel: 074-7501931of 0610973005, Renetb@EDUwebsupport.nl

Comments are closed.