Backlinks Plaatsen

Service en onderhoud aan industriedeuren | Schakel ROMASS Business in

Voor veel bedrijven zijn industriedeuren een belangrijk onderdeel van bedrijfsprocessen. Om de betrouwbaarheid en levensduur van de deuren te vergroten is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Het is belangrijk dat er niet wordt gewacht met de controle van een deur totdat er schades, storingen of ongelukken zijn gebeurd met de industriedeuren. Om van goed functionerende industriedeuren te kunnen profiteren is het noodzakelijk om de deur regelmatig te controleren. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat de bedrijfsdeuren goed blijven functioneren, ze zorgen er ook voor dat de veiligheid van de personen rondom de deur gewaarborgd blijft. Omdat dit zo belangrijk is heeft de arbeidsinspectie het ook verplicht gesteld om industriedeuren minimaal 1 keer per jaar te laten keuren en onderhouden. Veel bedrijven zijn niet op te hoogte van deze regelgeving, waardoor ze nog geen partner hebben die het onderhoud uitvoert aan hun automatisch of handbediende bedrijfsdeuren. Een betrouwbare partner voor jaarlijks onderhoud aan industriedeuren is ROMASS Business. Maar waarom is ROMASS Business de juiste partner voor jaarlijks onderhoud? Lees hieronder verder.

Waarom ROMASS Business?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die onderhoud en service uitvoeren aan industriedeuren. Maar waarom moet u kiezen voor ROMASS Business. Hier geven wij 4 redenen om te kiezen voor de bedrijfsdeuren service van ROMASS Business.

Snelle service

Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat de monteur zo snel mogelijk ter plaatse is. Ben je in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan zijn we binnen 2 uur ter plaatse om de storing te verhelpen.

De juiste vakkennis

ROMASS Business kan bogen op maar liefst 20 jaar ervaring. Dat is vooral fijn, omdat er ontzettend veel verschillende merken en types toegangssystemen zijn. Je bent er bij ons van verzekerd, dat er een reparateur langs komt met veel ervaring. Die ervaring zorgt ervoor dat er genoeg vakkennis in huis is om alle denkbare probleemsituaties te verhelpen en periodiek onderhoud grondig uit te voeren.

Alle merken en types

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten bedrijfsdeuren, docklevellers en toegangshekken. Niet elk deurenbedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elk bedrijf de benodigde onderdelen op voorraad voor al die verschillende merken. ROMASS Business heeft dat wel, onze monteurs weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren).

VCA- gecertificeerde monteurs

Wij werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde reparatie- en servicemonteurs. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om dienstverlenende bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Waarom moeten industriedeuren gekeurd worden?

Industriedeuren worden vaak bediend door werknemers van een bedrijf. Omdat een deur door verschillende onderdelen omhoog wordt gehouden en de onderdelen ervoor zorgen dat de deur veilig en goed functioneert, is het van belang dat dit regelmatig gecontroleerd wordt. Indien er onderdelen versleten zijn kunnen deze ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de industriedeur naar beneden komt vallen met alle gevolgen van dien. Om gevaarlijke situaties te voorkomen heeft de arbodienst het wettelijk verplicht om industriedeuren van bedrijven jaarlijk te controleren. Maar hoevaak moet een industriedeur gekeurd worden? Het antwoord hierop is minimaal 1 keer per jaar. Tijdens het onderhoud worden onderdelen zoals looprollen, scharnieren, motor, veren en bediening van de deur gecontroleerd. Indien een onderdeel niet voldoet aan de wettelijke eisen, wordt de deur afgekeurd en mag deze pas in gebruik worden genomen wanneer het defecte of versleten onderdeel vervangen is.

Wilt u meer weten over de servicecontracten van ROMASS Business? Neem een kijkje op www.business.romass.nl. Hier vindt u alle informatie over service en onderhoud.

Comments are closed.