Backlinks Plaatsen

Sportclubdeal, uniek concept voor alle sportclubs in Nederland

Sportclubdeal is een nieuw concept in Nederland waarin leden van sportclubs tegen kortingen tot wel 60% kunnen profiteren van spectaculaire aanbiedingen en acties van bedrijven. Van elke bestelling die via de webshop van een aangesloten club wordt gedaan, gaat een deel naar de club, die het geld zal aanwenden voor bijvoorbeeld de  ontwikkeling van de jeugdafdeling, aanschaf van materialen, plaatsen van nieuwe speeltoestellen of organiseren van een gehandicaptentoernooi.

Sportclubdeal Home, 2

Sportclubdeal is een initiatief van Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek, die beiden hun sporen hebben verdiend in de top van het amateurvoetbal. Van den Dungen was o.a. reservedoelman van PSV en stond onder de lat bij TOP Oss en Udi’19. Schoonderbeek speelde jaren in het eerste elftal van Achilles’29 uit Groesbeek. Zij kennen de wetten van de amateursport en signaleerden dat clubs steeds meer moeite hebben het huishoudboekje op orde te krijgen.

“Sportclubdeal is een win/win/win-situatie voor alle partijen,” aldus Theo van den Dungen. “Bedrijven, sponsor of niet, kunnen kennis maken met consumenten die zich binnen clubs begeven. De leden en hun netwerk van familieleden, vrienden, buren en kennissen profiteren van fantastische aanbiedingen en last, but not least, een substantieel deel van de aankopen in de webshop vloeit rechtstreeks terug in de clubkas.”

Wilfred Schoonderbeek: “De crisis slaat ook in de amateursport in volle hevigheid toe. Minder subsidie, teruglopende ledenaantallen, sponsors die terugtrekkende bewegingen maken, meer waar voor hun sponsorgeld willen zien. Met Sportclubdeal introduceren wij een nieuwe dimensie in sponsoring. De clubs kunnen dankzij hun deelname aan ons concept loyaliteit kweken richting de leden op verschillende terreinen en ze profiteren ook direct financieel.”

Sportclubdeal heeft de afgelopen maanden voorzichtig het concept in de markt gezet en overeenkomsten gesloten met de voetbalclubs OJC ROSMALEN en RKVV Maliskamp (beide uit Rosmalen), UDI’19 (Uden), RKVV Den Dungen, SCI/Flynth (Sint Michielsgestel), Wilhelmina (Den Bosch), RKSV Nuenen en BodyVision Health Club (Uden) en turnvereniging Flik-Flak uit Den Bosch.

Clubs en bedrijven die belangstelling hebben voor deelname, kunnen voor meer informatie terecht op de website of contact opnemen met Theo van den Dungen, theo at sportclubdeal.nl.

Vincent Leenders is bij Sportclubdeal verantwoordelijk voor de online marketing. Hij is te bereiken via vincent@sportclubdeal.nl Het laatste nieuws over deals en partners is te lezen op http://blog.sportclubdeal.nl.

Comments are closed.