Backlinks Plaatsen

Steeds meer kortingen en auto verkoop acties door de crisis

U kunt er niet omheen draaien, zowat elke auto verkoop bedrijf goochelt deze dagen met kortingen. Het maakt niet uti langs welke garage u rijdt, u krijgt steeds het woord korting of een procent symbool te zien. En de kortingen die geboden worden, zijn natuurlijk altijd welkom in Nederland.

De reden voor al die kortingen is natuurlijk de economische crisis. Zowat ieder automerk moet stevig spartelen om boven zijn kop boven water te houden en faillissement te vermijden. En het enige waarmee men nog klanten kan lokken, zijn inderdaad kortingen. Prestaties, garanties, milieuvriendelijke snufjes lijken ineens belangrijk te zijn boeten ten voordele van de kortingen.

Kortingen zijn noodzakelijk geworden

Een occasion verkopen als particulier wordt daardoor wel lastiger gemaakt want ook in deze markt kijkt men nauwlettend rond om een auto te vinden die zo goedkoop maar toch zo luxe, modern, goed mogelijk is. Men moet dus al met goede kaarten voor de dag komen om een 2de hands auto te kunnen verkopen aan een auto inkoop bedrijf. De interesse naar het kopen van occasions is wel gegroeid maar aan de andere kant worden mensen steeds meer kieskeurig bij een auto kopen. Mensen hebben meer wensen en stellen meer eisen omdat ze weten dat auto verkoop bedrijven er alles aan zullen doen om hun autoverkoop deal te sluiten. Ook hier is de economische crisis weer de reden. Mensen rijden liever rond met een auto die leuker oogt, maar die men zich nieuw niet kan permitteren. Daarom kiest men voor een tweedehands occasion in plaats van een auto nieuw uit de dure showroom. Maar dit moet dan wel aan alle mogelijke eisen voldoen.

Uw auto particulier verkopen voor de hoogste prijs

Een auto verkopen als particulier is geen makkelijke zaak omdat u als particulier geen garantie geven, hoe goed uw occasion ook nog is. Daarnaast worden particuliere auto verkopers ook nog constant geconfronteerd met mensen die er op uit zijn om zoveel mogelijk uw prijs te verlagen met allerlei smoesjes waar u niet op zit te wachten. Vaak gebruiken zij ook nog vakjargon om te laten lijken als of ze erg veel vanaf weten en intimiderend over te komen. Dit heeft als gevolg dat meer en meer mensen voor een soort van veilingsite kiezen om hun auto te verkopen. De occasion verkoop site “ikwilvanmijnautoaf.nl” is zo’n site. U biedt als particulier uw auto gratis aan, professionele auto inkoop bedrijven die de automarkt op hun duimpje kennen gaan voor u onderhandelen. Zij beschikken over een database van duizenden geïnteresseerde auto inkoop bedrijven. Zo proberen zij voor u een zo hoog mogelijk bod voor uw occasion te krijgen. De laatste jaren zijn er ruim 700.000 auto’s op deze manier verkocht.

Comments are closed.