Backlinks Plaatsen

Stress, lach meer, heb minder stress!

Stress, lach meer, heb minder stress, daarom, gewoon veel lachen


Stress, zullen we lachen, het is goed voor ieders gezondheid.

Zelfvertrouwen, is er iets beters dan een aanstekelijke lach die je echt niet onder controle kunt houden (ok, misschien niet zo slim tijdens een les of in de kerk). Lachen werkt erg goed op het moment zelf maar is ook een paar overwachte gevolgen op je gezondheid op een langere termijn.
Lachen is op iedere leeftijd gezond, verlaagd stress en scherpt je zintuigen aan!!

Stress, wat kan lachen doen?
Jou bloeddruk verlagen, door de ontspanning die lachen geeft zal jou bloeddruk lager worden.
Verhoogd je doorbloeding in je gezicht, ook zeer positief als je buiten bent en het koud hebt. Een juiste doorbloeding in jou gezicht zal de kou verminderen.
Het is een gezonde oefening voor je middenrif en de buik-, ademhalings-, gezichts-, rug- en beenspieren
Verlaagd stresshormonen en je adrenaline.
Beschermt je tegen bacteriën in de luchtwegen (kan zelfs helpen bij het verlagen van verkoudheid).
Verhoogd het geheugen en begeleid je met studeren. Verbeterd je alertheid, creativiteit en geheugen.

Stress, humor werkt ook super snel, in korter dan een halve seconde na blootstelling aan iets grappigs volgt er een elektrische flow die de hersenfunctie hoger maakt. Die golf zorgt ervoor dat jij je happy’er voelt waardoor je big smile vanzelf komt.

Zelfvertrouwen, lachen verscherpt je verstand en verhoogt je gezondheid, dat is waar! Meer lezen kan op zelfvertrouwen-zelfrespect.nl. Hieronder lachadviezen.

6 lach adviezen
Vind iets grappigs, het kan heel veel zijn. Dat kan je geliefde zijn welke tijdens het eten een “melksnor” heeft. Het kan de kat zijn die vreemd doet, je dochter die het eten vies vind. Gewoon de dagelijkse dingen die gewoon zijn maar wel leuk. Vind het grappig en lach ermee, lekker relaxt.

Lachen ook al is er geen grap, denk aan wat er is geweest die dag, er zijn zeker dingen waar jij alsnog om kunt lachen. Je viendin die mis pakt als ze een snoepje wil pakken bijvoorbeeld. Je lacht er dan niet om want waarom zou jij daar om lachen echter achteraf bedenk jij je dat dit er toch wel vreemd uitzag waardoor je toch moet lachen. Ook iets waar jij die dag wel om hebt gelachen kun je achteraf er nogmaals toe zetten om erom te lachen, lekker ontspannend, nogmals lachen.

Voorzie jezelf onder in humor, kijk naar een komische film (bijv. mr Bean), lees een humoristische E-book, zoek op google.

Stimuleer je lachen, zoek naar iets op TV waar gelachen wordt. Je gaat vanzelf ook lachen. Zoek een CD waar bijv. 60 minuten lachen staat. Zet die eens aan op een party, zeker weten dat de meeste zo “simpel” worden van het giegelen dat iedereen mee gaat lachen.

Lees “domme” strips, lees in de krant, het weekblad, op internet flauwe en simpele strips. Die zijn veelal flauw waardoor je vanzelf gaat lachen.

Meditatie lachen, bestaande uit strekken, lachen en stilte. Dat heeft een positieve werking op jou humor en energie.

Dit is allemaal goed voor je stress, zelfvertrouwen, succes en geluk. Laten we dus heel veel lachen. JA, ik neem vandaag een 1e stap naar een ontspannen leven en schrijf je in voor de e-cursus:
lees verder op hebzelfvertrouwen.blogspot.nl

Comments are closed.