Backlinks Plaatsen

Stucadoorwerkers.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar

De nieuwe website stucadoorwerkers.nl is op vrijdag 15-6-2012 gelanceerd. Met deze dienst kan de consument vrijblijvend een offerte aanvragen en deze met andere stucadoor aanbieders vergelijken. Consumenten die op zoek zijn naar een vakkundige stucadoor willen vaak eerst offertes met elkaar kunnen vergelijken om te bepalen hoe de prijs kwaliteit verhouding bij een bedrijf in elkaar zit en of dit voldoet aan de wensen. Op deze manier kunnen bedrijven zich goed profileren en kan de consument in alle rust een goede keuze maken welke partij ze willen kiezen.

Samenwerking met lokale bedrijven

Doordat stucadoorwerkers.nl veel samenwerkt met de lokale bedrijven in ons land willen wij op deze manier de lokale bedrijven en de lokale economie stimuleren. Daarnaast proberen wij te voorkomen dat de grootste spelers op de markt het werk van de hardwerkende MKB-er ontnemen.

Het eerlijk aangaan van de concurrentie

De meeste MKB-ers hebben niet het budget om zich goed te profileren op het Internet. Dit in tegenstelling tot de grote spelers op de markt. Doordat wij de krachten van lokale stucadoors bundelen kunnen we samen de concurrentie aangaan, op een eerlijke manier. Stucadoorwerkers.nl regelt de opdrachten en de stucadoor krijgt de klussen. “Waar een ander beter in is kun je beter uitbesteden”, daarom doen wij de marketing.

Kwaliteit gegarandeerd

Wanneer u als klant een offerte bij ons opvraagt krijgt u reactie van onze stucadoor die aangesloten is bij het Kluskeur. Dit is een onafhankelijk keurmerk die de kwaliteit van onze vakmannen toetst op service, prijs en natuurlijk de kwaliteit. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat enkel de echte vakmannen reageren op uw aanvraag.

Stucadoorwerkers.nl

Stucadoorwerkers.nl is dé plek waar u als klant terecht kunt voor het opvragen van een offerte bij professionele stucadoors. Wij koppelen particulieren die op zoek zijn naar een stucadoor aan lokale ondernemingen die voldoen aan de eisen van Kluskeur.
Wilt u meer informatie over deze dienst? Kijk dan even op stucadoorwerkers.nl of neem contact op via info[at]stucadoorwerkers.nl.

Leave a Comment


zeven − 1 =