Backlinks Plaatsen

Tafellakens shoppen op het web

Tja, waarom niet? Het aanbod is enorm, de prijzen zijn vaak gunstiger dan in de stad en je hoeft er de deur niet voor uit! Hieronder enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden wanneer je tafellakens wilt gaan bestellen.

Welke kleur tafellakens past bij jou en bij je interieur?

Rood staat voor warmte en energie, paars staat voor deftig en waardig, oranje zorgt voor een creatieve en volle uitstraling, groen werkt onspannend, enzovoorts. Welke kleuren tafellakens passen bij jou? En wat vind je mooi? En welke kleur heb je in je huidige interieur verwerkt? Het is belangrijk dat je met al deze zaken rekening houdt wanneer je tafellakens gaat shoppen.

Leer en lees hier meer over kleuren tafellakens, en welke invloeden ze op jou en je interieur kunnen hebben.

Welke afmetingen tafellakens heb je nodig?

Je moet rekening houden met krimp en overhang. Doe je dat niet? Dan word je gegarandeerd teleurgesteld.

Over krimp:

Net als bijvoorbeeld kleding zullen ook tafellakens en tafelkleden krimpen in de wasmachine. Hoe je dat zoveel mogelijk voorkomt en hoe je de krimp zoveel mogelijk beperkt? Hier lees je hoe je het krimpen van je tafellakens eenvoudig voorkomt.

Over overhang:

Over het algemeen geldt: hoe groter de tafel, hoe ruimer de overhang. Die varieert van zo’n 10 tot 30 centimeter. Uiteraard speelt smaak hier ook een grote rol.

Tafellakens zijn van stof: ze krimpen!!

En wel tot zo’n 5% als je pecht hebt. Er zijn wel wat trucjes om krimp in ieder geval zoveel mogelijk te voorkomen. Klik op de link hierboven (zie onder het tussenkopje ‘over krimp’) en lees hoe je het verkleinen van je tafellakens zoveel mogelijk kunt voorkomen!

Comments are closed.