Backlinks Plaatsen

Talencursus Engels

Wanneer u zaken doet met het buitenland is het spreken van bijvoorbeeld de Engelse taal onontbeerlijk en heel erg belangrijk. Daarnaast is ook het schrijven en kunnen luisteren alsmede verstaan van de Engelse taal essentieel. Hoe vaak komt het namelijk voor dat we elkaar niet goed begrijpen en er enorme fouten ontstaan door miscommunicatie. Deze miscommunicatie had makkelijk voorkomen kunnen worden wanneer men zich goed had verdiept in de taal, de offerte en de manier van normen en waarden in een desbetreffend land. Het zou daarom ook enorm slim zijn om de medewerkers die voornamelijk te maken hebben met contacten in het buitenland een talencursus Engels aan te bieden. De kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn eigenlijk alweer terug te verdienen door er zeker van te zijn dat er geen fouten gemaakt worden door de miscommunicatie omdat men elkaar niet begrijpt.
Zo kennen we vast allemaal de reclame wel van een man die op bezoek gaat in Amerika en wil uitleggen dat hij een paarden fokker is. De gesprekspartner van deze man snapt er helemaal niets van en vind het maar een vreemd idee. Daarnaast zijn er natuurlijk de uitspraken die gedaan worden door Nederlanders naar hun Engelse collega’s als: “I do not want to fall with the door in the house en We have to look further than our nose is long”, allemaal uitdrukkingen die voor een Engelsman echt helemaal nergens over gaan en makkelijk voorkomen kunnen worden door een goede talencursus Engels waardoor een foutje als hiervoor aangegeven er minder snel insluipt.
Daarbij zijn er ook verschillende instellingen die bijvoorbeeld trainingen aanbieden op het gebied van de normen en waarden en cultuur in een bepaald land, dit is altijd interessant en handig omdat je zo veel meer over het land waar je mee wilt communiceren leert en je daardoor veel sneller in de waarde valt bij je contacten in dat desbetreffende land. Altijd voordelig om zo’n voorsprong te hebben op je concurrentie!

Comments are closed.