Backlinks Plaatsen

Te vermijden fouten bij het werken met een app ontwikkelingsbureau

App ontwikkeling is een van de opkomende sectoren in de globale informatica industrie, met een overmaat aan app ontwikkelaars en bureaus die hun aanwezigheid willen laten voelen. Apps hebben inderdaad een goudgekte-achtige trend meegemaakt, wat er op zijn beurt voor heeft gezorgd dat er een influx kwam van nieuwere app ontwikkelingsbureaus op de markt, in het bijzonder gedurende de laatste 5 jaar. Het is dus nu meer dan ooit cruciaal voor bedrijven om het onderscheid te maken tussen de goede en de slechte. Het volgende artikel gaat over de fouten dat een bedrijf zou moeten vermijden als ze een professionele app ontwikkelaar als partner hebben.

  1. Verkeerde uitbestedingen: uitbestedingen zijn een van de meest winstgevende en effectieve manieren om werk te delegeren, de dag van vandaag. Uitbestedingen hebben een immens succes gekend, op voorwaarde dat men de juiste partner had gekozen. Enkele puntjes zouden meteen op rode vlaggen wijzen voor eender welke organisatie, zoals de uitbestede partner die op zijn beurt freelancers uitbesteed. Dit verpest de kwaliteit van het uiteindelijke product dat het bedrijf in handen krijgt.
  2. De goedkoopste mogelijkheid selecteren: vele organisaties hebben de neiging om app ontwikkelaars te kiezen op basis van de goedkoopste optie die ze kunnen vinden. Dit moet kostte wat het kost vermeden worden, vele ontwikkelingsbedrijven vragen te weinig om een contract te krijgen en laten het project halverwege vallen omwile van verschillende factoren. Apps ontwikkelen vraagt speciale vaardigheden en kennis, men moet dus op basis van kwaliteit beslissen in plaats van op prijs.
  3. Een nieuwkomer selecteren: zoals eerder vermeld zijn er enorm veel app ontwikkelingsbureaus, met vele bedrijven die op elk gegeven moment in de markt verschijnen. Terwijl niet alle nieuwe bedrijven gecategoriseerd kunnen worden als incompetent, een organisatie zou echter altijd de voorkeur moeten hebben om zaken te doen met een ervaren ontwikkelingsbureau. Men zou ook telkens wat onderzoek moeten doen naar de achtergrond van het bedrijf, de feedback van klanten en naar het portfolio van het bedrijf.
  4. Op voorhand betalen: Vele bedrijven vragen hun klanten om het volledige bedrag op voorhand te betalen. Dit is meteen een rode vlag, dit verhoogd de kansen dat het bedrijf frauduleus is of incompetent. De meeste gereputeerde ontwikkelingsbureaus verdelen hun opdrachten in schijven, die telkens volledige worden afgeleverd alvorens de klant de factuur betaalt. Ontwikkelingsbureaus moeten ook telkens een contract aanbieden waarin de vermelding van het werk voor de app te vinden is.

Conclusie:
De fouten die hierboven vermeld zijn, vormen enkel een deel van de slechte beslissingen dat een bedrijf kan maken bij het inhuren van een app ontwikkelingsbureau. Welke beslissing men ook moet nemen, zou pas finaal moeten zijn na voorzichtig te shortlisten, nauwkeurig onderzoek en kennis.

Comments are closed.