Backlinks Plaatsen

Tips voor een uniek interieur

Het kiezen van een gepast interieur is erg belangrijk. Het interieur van een huis moet namelijk aansluiten bij de bewoners. Omdat er zoveel verschillende smaken zijn, is eigenlijk elk interieur uniek. Er zijn echter een paar voorbeelden van zaken die een interieur écht bijzonder maken. Dit zijn met name Elitis behang en de Cuero Mariposa vlinderstoel.

Elitis behang

Dat behang niet saai hoeft te zijn bewijst Elitis al jarenlang. Elitis behang is voorzien van unieke prints en gemaakt van duurzaam materiaal. Zo is bijna de gehele Elitis behangcollectie vuur- en watervast. Dit Franse behangmerk schenkt veel aandacht aan de ideale combinatie van design en materialen.

Het meest in het oog springende behangdesign is de Elitis Natives collectie. Dit is Elitis behang lijkt namelijk exact op een dierenvacht. Dit ‘dierenvacht behang’ is zelfs verkrijgbaar in diverse kleuren. De Elitis Natives collectie is een echte blikvanger en voegt een unieke smaak toe aan elk interieur.

Cuero Mariposa Canvas vlinderstoel

Een andere tip voor een uniek interieur is de Cuero Mariposa vlinderstoel. Deze bijzondere stoel is er in diverse uitvoeringen. De bekendste uitvoering is echter de Mariposa Canvas. De Mariposa Canvas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De Cuero Mariposa is een zeer duurzame en comfortabele stoel. Bovendien is hij ook erg praktisch omdat het frame inklapbaar is.

Iedereen kan zelf een uniek interieur creëren door slechts enkele uit het oog springende items te verwerken. Door de brede keuze in kleuren en materialen is er eigenlijk altijd wel een soort die bij jou past.

Comments are closed.