Backlinks Plaatsen

Tot welke kilometerstand kan ik mijn auto verkopen?

Je kan een auto natuurlijk verkopen tot om het even welke kilometerstand. De vraag is alleen maar, hoeveel wil je er nog voor krijgen? Het is nogal wiedes dat een auto met 300.000 km op de teller minder vlot en voor minder geld zal verkocht worden dan een zelfde model met amper 100.000 km.

 

Op zich maakt het eigenlijk niet veel uit hoeveel kilometers een auto al gereden heeft, aangezien de huidige motoren wel behoorlijk wat kilometers aan kunnen. Ten minste als die auto correct werd onderhouden. Toch heeft de kilometerstand wel een psychologisch gehalte. Zo is een auto met minder dan 150.000 km vlotter verkoopbaar dan een occasie auto met meer dan 150.000 km.

 

De ideale kilometerstand voor de auto verkoop

 

Als een particulier dus een auto wilt verkopen, dan zorgt die er best voor dat zijn kilometerteller onder de 150.000 km blijft staan. Het is trouwens nogal logisch dat een kilometerstand van groter belang is bij een particulier die zijn auto verkoopt dan bij een handelaar. Wie bij een handelaar een auto koopt kan beroep doen op de wettelijke garantie. Het maakt dan niet zoveel uit welk getal de kilometerstand aangeeft, aangezien defecten toch binnen de garantie hersteld worden. Bij een particulier is er geen garantie, en dan zullen de meeste mensen geen risico lopen en een auto met een hoge kilometerstand liever niet kopen.

 

Uw 2de hands wagen verkopen online

 

Wil je echter als particulier je auto verkopen waar al behoorlijk wat kilometers op staan, dan werk je zeker best samen met de auto verkoop site “ikwilvanmijnautoaf.be”. Via deze weg zal je zeker vlot van je auto af geraken voor een aanvaardbare prijs, ook al staan er al heel wat kilometers op. Het is de bedoeling dat jij zoveel mogelijk gegevens over je voertuig doorgeeft. Men gaat er dan voor jou, gratis en vrijblijvend, op zoek naar handelaars die aangegeven hebben dat zij geïnteresseerd zijn in het aankopen van een tweedehands voertuig. De mensen die voor jou onderhandelen zijn perfect op de hoogte van de waarde van tweedehands wagens en zullen dus een correct bod voor jou kunnen bedingen. Maar natuurlijk blijft u degene die beslist of een wagen verkoop al dan niet zal doorgaan.

 

Comments are closed.